- 17 Ağustos 2024
- 6
- -19
-
- Konu Sahibi senatomay1
Ben sana mantıklı mantıklı anlatıyorum. Kendin evlenmek istemişsin. Sırf empati yeteneğin yok belki biraz yapabilirsin diye açıklamışım tam tersi sen vajinismus olsaydın böyle bir olay yaşansaydı ve iki aylık evliliğinizde eşin ayrılmak isteseydi o adama söylenecek sayfalarca yazı vardı. Boş yapma şimdi hiç. Sevmiyorsan evlenmeseydin. Sırf cinsellik yok diye ayrılmak istiyorum desen yine bir parça anlamı var sen adamı baştan beri hiç istememişsin ki zaten adamın suçu ne ?Sen ne diyorsun ya ablanın ampuller yanmış galiba ben ne diyorum sen ne diyorsun böyle bir durumda beni haksız çıkarmayı nasıl başardın?
Biz düğün falan yapmadık nikah sadece benim evlendiğim kisi yurtdisinda kebapçı bende onunla beraber yurtdisina geldim zaten fazla kişinin gelmeyeceğini bildiğimiz için düğün yapılmadı. Masrafa gelirsek eğer uçak pasaport masraflarını bile babam ödedi. Herseyi bilmeden konuşmak ne kolay. Ayrıca evlilik beklediğim gibi çıkmadı doğru sana mı hesap vericem bu konuda.Ben sana mantıklı mantıklı anlatıyorum. Kendin evlenmek istemişsin. Sırf empati yeteneğin yok belki biraz yapabilirsin diye açıklamışım tam tersi sen vajinismus olsaydın böyle bir olay yaşansaydı ve iki aylık evliliğinizde eşin ayrılmak isteseydi o adama söylenecek sayfalarca yazı vardı. Boş yapma şimdi hiç. Sevmiyorsan evlenmeseydin. Sırf cinsellik yok diye ayrılmak istiyorum desen yine bir parça anlamı var sen adamı baştan beri hiç istememişsin ki zaten adamın suçu ne ?
Asıl o adam o kadar düğün dernek aile akraba borç harç iki taraflı bir evlilik çabası, ancak sonuç ikinci ayda 'ay ben sevmiyordum zaten cinsellikte yok soğudum ayrılcam'. Sen gerçekten kendini bu konunun neresinde haklı görebiliyorsun ?
Düğün yapın ya da yapmayın istemiyorsanız evlenmeyecektiniz. Azıcık aklınızı kullanın tek başınıza yapmıyorsunuz bu evliliği. İsterse babanız eşinize nafaka versin yine de bu yaptığınızın mantıklı tek bir açıklaması yok. Çevreye rezil olmuşsunuz zaten hadi siz kendim ettim kendim buldum dersiniz eşiniz ne diyecek ? Sevmediğiniz biriyle evlenecek kadar nasıl bir aymazlık yaşadınız da 2 ayda tiksindiniz ? Kadınlarımız tamam değerli ancak bu da yapılacak iş değil. İstemediğiniz biriyle zorla evlendirmedilerse hiçbir savunmanız yok. Gidin helallik isteyin bari bi umut, yoksa en basiti ahı peşinizi bırakmaz.Biz düğün falan yapmadık nikah sadece benim evlendiğim kisi yurtdisinda kebapçı bende onunla beraber yurtdisina geldim zaten fazla kişinin gelmeyeceğini bildiğimiz için düğün yapılmadı. Masrafa gelirsek eğer uçak pasaport masraflarını bile babam ödedi. Herseyi bilmeden konuşmak ne kolay. Ayrıca evlilik beklediğim gibi çıkmadı doğru sana mı hesap vericem bu konuda.
Yahu örnek verdim ben sadeceee. Masraf falan geçtim bir evlilik sadece düğün masrafından mı oluşuyor ? Beklediğin neydi peki ? Ne bekliyordun kendi ağzınla söylüyorsun bilmiyordum istemiyordum sırf çevrem sussun diye evlendim diye. Kendini savunacak tek bir tarafın yok sus nolur ya.Biz düğün falan yapmadık nikah sadece benim evlendiğim kisi yurtdisinda kebapçı bende onunla beraber yurtdisina geldim zaten fazla kişinin gelmeyeceğini bildiğimiz için düğün yapılmadı. Masrafa gelirsek eğer uçak pasaport masraflarını bile babam ödedi. Herseyi bilmeden konuşmak ne kolay. Ayrıca evlilik beklediğim gibi çıkmadı doğru sana mı hesap vericem bu konuda.
Kendisi de beni severek evlenmedi ki. Akrabaların önerisiyle tanistik ve konuştuk sadece. Helallik isteyecek mişim ahı peşimi bırakmazmışDüğün yapın ya da yapmayın istemiyorsanız evlenmeyecektiniz. Azıcık aklınızı kullanın tek başınıza yapmıyorsunuz bu evliliği. İsterse babanız eşinize nafaka versin yine de bu yaptığınızın mantıklı tek bir açıklaması yok. Çevreye rezil olmuşsunuz zaten hadi siz kendim ettim kendim buldum dersiniz eşiniz ne diyecek ? Sevmediğiniz biriyle evlenecek kadar nasıl bir aymazlık yaşadınız da 2 ayda tiksindiniz ? Kadınlarımız tamam değerli ancak bu da yapılacak iş değil. İstemediğiniz biriyle zorla evlendirmedilerse hiçbir savunmanız yok. Gidin helallik isteyin bari bi umut, yoksa en basiti ahı peşinizi bırakmaz.
Ooo sen asssla anlamazsın. Kötü bir şey yapmış biri değil direkt kötü kalpli birisisin sen. Sıfır empati. Tek sözüm sana tekrar diyorum bu dediklerini ayrılmak istediğin adam yapsaydı ne düşünüp ne yapacaktın ona cevap ver.Kendisi de beni severek evlenmedi ki. Akrabaların önerisiyle tanistik ve konuştuk sadece. Helallik isteyecek mişim ahı peşimi bırakmazmışBen nasıl bir yere gelip soru sorma gafletinde bulunmuşum ya.. Üyeliğimi iptal ediyorum. Kadının düşmanı kadındır diye boşuna dememişler.
Çok mantıklı yorum . Biraz vicdan bunu bile bile evlenmek olur muben kadina hak verdim.
adam bilmiyor mu şeyinin pelte gibi oldugunu. bal gibi kandirmis iste kadini.
vajinusmusla ayni sey degil ki. velev ki bir kadin asla masturbasyon yapmazsa, bikini killarini alirken bile stres oluyorsa, kendini asla cinsellik yaparken hayal edemiyorsa, tabulari varsa ve korkuyorsa - önceki iliskisinde tam birliktelik olacaklen kitlenip asla devam edemesiyse - yani vajinusmuslu bir evlilik yasayacagi ayan beyan belliyse onkoso de esini kandirmis olur.
konu sahibi kendince mantik evliligi yapmış ama adam fos cikmis