• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

problem bende mi

keklipandispanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba herkese iyi seneler. 3 yıllık ilişkim var ikimiz de 30 yaşındayız. İkimiz de aileyle yaşıyoruz yılbaşı kutlama alışkanlığımız yok ama ben önem veriyorum yılbaşına hoşuma gidiyor.bugün en azından gece olmadan buluşur biraz oturur vakit geçiririz diye konuşmuştuk. Son zamanlardada aramız limoni başka sebeplerden ama kpnuşuyoruz iletişim var. En son öğlen yazışmıştık işten de erken çıkacaktı ben buluşmak için aramasını yazmasını beklerken akşam saat 9 oldu hala hiçbir kıpırdama olmayınca aradım evde olduğunu söyledi. Kardeşi evlilik sürecinde, annesi gel konuyla ilgili konuşalım demiş o da koştur koştur eve gitmiş bana ne bir haber verme var ne bir gönül alma var,, eşiyle konuşması gereken şeyleri sevgilimle konuşmak istiyor sürekli. Sevgilime söyleyincede yarın daha rahat otururuz dedi. Ağlamaktan kendi değerimi sorgulamaktan helak oldum. Çoğunlukla ailesinin kardeşinin vs benden öncelikli olduğunu düşünüyorum onda. Benim kafa yapımsa çoğunlukla benim öne koyulmam, ailesini atsın demiyorum ama gerçekten acil bir durum olmadıkça benim gönlümü yapması gerekmez mi?? böyle olmasına rağmen birde evlenmek istiyor daha sevgiliyken öncelikli hissedemediğim bir ilişkiyi nasıl evliliğe taşırım bilemiyorum. Ben ilgi arsızı mıyım yoksa haklı mıyım sizce? İster istemez ailesine bile bilenmeye başladım. Tek bu konuya bilendim diye düşünmeyin birçok şey var,örneğin birkere nadir yakaladığımız bir baş başa vakit geçirme ortamı yakalamışken bana eve aldıkları bir eşya için monteye geleceklerini ailesininde bilmemkim akrabalarına gideceğini o yüzden ustaların başında onun kalması gerektiğini slylemişti olay çıkarmıştım

daha demin bununla ilgili konu okudum
benim gördüğüm tüm mutlu ilişkilerde adam koşturuyor,kadın kılını kıpırdatmıyor
çünkü kadın kendi değerini biliyor
oturup karalar bağlayıp adamı beklemiyorlar
beraber değil miyiz bu akşam,tamam canım ben de arkadaşlarımla kutlamaya gidiyorum görüşürüz
bitti gitti
ama bunu karşısındakini kızdırmak,kıskandırmak için yapmıyor
gerçekten gidip arkadaşlarıyla eğleniyor
bunu gören adam bakıyor ki kadın onsuz da mutlu
buna katlanamıyor ,kendi mutlu etmeye çalışıyor
belki yanlıştır ,benim gözlemim bu
oturup karalar bağlayan,ilişkisindeki kişiyi kadın/erkek hayatının merkezine koyan ,onsuz nefes alamayan insanların mutlu olduğunu görmedim

daha demin bununla ilgili konu okudum
benim gördüğüm tüm mutlu ilişkilerde adam koşturuyor,kadın kılını kıpırdatmıyor
çünkü kadın kendi değerini biliyor
oturup karalar bağlayıp adamı beklemiyorlar
beraber değil miyiz bu akşam,tamam canım ben de arkadaşlarımla kutlamaya gidiyorum görüşürüz
bitti gitti
ama bunu karşısındakini kızdırmak,kıskandırmak için yapmıyor
gerçekten gidip arkadaşlarıyla eğleniyor
bunu gören adam bakıyor ki kadın onsuz da mutlu
buna katlanamıyor ,kendi mutlu etmeye çalışıyor
belki yanlıştır ,benim gözlemim bu
oturup karalar bağlayan,ilişkisindeki kişiyi kadın/erkek hayatının merkezine koyan ,onsuz nefes alamayan insanların mutlu olduğunu görmedim
Çok haklısınız fakat bazı sebeplerden benim başka hiç çevrem yok inanılmaz yalnızlık çekiyorum birkaç senedir belkide o yüzden çekip gidemiyprum. Çevrem olsa kesinlikle öyle yapardım

Çok haklısınız fakat bazı sebeplerden benim başka hiç çevrem yok inanılmaz yalnızlık çekiyorum birkaç senedir belkide o yüzden çekip gidemiyprum. Çevrem olsa kesinlikle öyle yapardım
kendiniz eğlenin
yalnızlık çok zevkli bir şey

Evlendikten sonra sevgiliyken olmayanlar olmaz :) ailesine gider çekirdek çay yaparsınız yıl başında
Ağlamak ne bunun ıcin kendınıze yazık çıkın kız arkadaşlarınızla eğlenin oda kendı otursun evinde .

Seni önceliklerine koymayan biri için niye ağlıyorsun ki? O üzülüyor mu vakit geçirmedik diye? hayır.
Seni anlıyorum fakat şimdi ilgisizse evlenince de çok bir şey bekleme bundan.

Merhaba herkese iyi seneler. 3 yıllık ilişkim var ikimiz de 30 yaşındayız. İkimiz de aileyle yaşıyoruz yılbaşı kutlama alışkanlığımız yok ama ben önem veriyorum yılbaşına hoşuma gidiyor.bugün en azından gece olmadan buluşur biraz oturur vakit geçiririz diye konuşmuştuk. Son zamanlardada aramız limoni başka sebeplerden ama kpnuşuyoruz iletişim var. En son öğlen yazışmıştık işten de erken çıkacaktı ben buluşmak için aramasını yazmasını beklerken akşam saat 9 oldu hala hiçbir kıpırdama olmayınca aradım evde olduğunu söyledi. Kardeşi evlilik sürecinde, annesi gel konuyla ilgili konuşalım demiş o da koştur koştur eve gitmiş bana ne bir haber verme var ne bir gönül alma var,, eşiyle konuşması gereken şeyleri sevgilimle konuşmak istiyor sürekli. Sevgilime söyleyincede yarın daha rahat otururuz dedi. Ağlamaktan kendi değerimi sorgulamaktan helak oldum. Çoğunlukla ailesinin kardeşinin vs benden öncelikli olduğunu düşünüyorum onda. Benim kafa yapımsa çoğunlukla benim öne koyulmam, ailesini atsın demiyorum ama gerçekten acil bir durum olmadıkça benim gönlümü yapması gerekmez mi?? böyle olmasına rağmen birde evlenmek istiyor daha sevgiliyken öncelikli hissedemediğim bir ilişkiyi nasıl evliliğe taşırım bilemiyorum. Ben ilgi arsızı mıyım yoksa haklı mıyım sizce? İster istemez ailesine bile bilenmeye başladım. Tek bu konuya bilendim diye düşünmeyin birçok şey var,örneğin birkere nadir yakaladığımız bir baş başa vakit geçirme ortamı yakalamışken bana eve aldıkları bir eşya için monteye geleceklerini ailesininde bilmemkim akrabalarına gideceğini o yüzden ustaların başında onun kalması gerektiğini slylemişti olay çıkarmıştım
Adam senden kaçıyor galiba. Ben böyle bir şeyi kabul etmem günler torbaya mi girmiş de koşa koşa oraya gidiyor? Sana haber bile vermiyor? Bekledigini bu adamda bulamazsın.

Yilbasi vakti aksam oturup eve donup ne yapacaksiniz ben de onu anlamadim yani. Yilbasinda rezervasyon onceden planlanmis bisey yoksa disari cikip o kalabalikta sacma sapan yerlerde yer bulup oturmak yerine yarin cikmak daha mantikli degil mi?
Illa yilbasi kutlamak istiyorduysaniz onun plani programi onceden yapilir.

Esimle evlenmeden once bir kez dahi ya acaba ben kacinci siradayim diye sorgular duruma dusseydim, esim olmazdi.

Bir şeyler yapmak için çevrenizin olmasına gerek ki. Onu merkezinize aldığınız için siz kovalıyor o kaçıyor sanki.

Back
X