Konu eski ama hortlatayım.
Probiyotiklerin, zayıflama üzerinde ciddi bir etkisi olduğunu öğrendim.
Şimdilik, her gün güne kefirle başlayıp kefirle bitiriyorum. Tartım yanımda yok ama zayıfladığımı hissediyorum. Şimdi de probiyotik tablet alacağım. Şöyle bir yazı buldum ama aralarından seçim yapamadım. Fikir verecek var mı?
Probiyotiklerin zayıflama üzerindeki etkisi araştırılmış ve ortaya çıkan sonuçta zayıflama ve probiyotikler arasında doğrudan bir ilişki olduğu görülmüştür. Yanlış beslenme alışkanlıkları ve bazı ilaçlar nedeni ile bağırsak florası bozulmakta ve akabininde de kilo problemleri görülmektedir. Bağırsak florasının bozulması, sindirim problemlerini ve özellikle göbek ile basen bölgesindeki yağ birikimini beraberinde getirmektedir.
Düzenli olarak probiyotik tüketildiği takdirde, bağırsak florası kendini toplayacak ve kilo verilmesi de kolaylaşacaktır. Günlük beslenmenize ekleyeceğiniz kefir, sarımsak, turşu gibi gıdalar probiyotik etki gösterir. Ancak yeterli olmadığı noktada probiyotik tablet desteği alınır. Bu doğrultuda doğal ve sağlıklı probiyotik takviyesi arayışında olanlar için kilo verdirici etkiye sahip en iyi 10 probiyotik listesini sizin için inceledik.
Probien Probiyotik Probiyotik 30 Kapsül
İçeriği doğala en yakın probiyotik tabletlerden biri olan Probien Probiyotik Probiyotik, probiyotik takviyesine ihtiyaç duyan yetişkinler için ideal bir kapsama sahiptir. Sindirim sistemini düzene sokan bu probiyotik takviyesi ile kilo vermek ve formda kalmak mümkündür.
Solgar Probiyotik Tablet
Sonradan alınan probiyotik tabletler arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Solgar Probiyotik, her türlü beslenme şeklini benimsemiş olan kişinin kullanabileceği şekilde üretilmiştir. Bitkisel içeriğe yakın bir özelliğe sahip olması aynı zamanda kilo vermeye de destek olmasını sağlamaktadır. Kilo aldıran şeker ve nişasta gibi maddelerin bulunmaması, sindirim ve bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesini sağlar, zayıflamaya da olanak sağlamaktadır.
Chevita Liviferm Probiyotik Tablet Kapsül
Doktor önerisi ile ya da kendi tercihi ile probiyotik kullanmak isteyen kişilerin tercih ettikleri güvenilir alternatiflerden biri de Chevita Liviferm Probiyotik Tablet Kapsul’dür. Düzenli kullanım ile birçok sağlık sorunu yok olurken, kilo vermek de gözle görülür şekilde hissedilecek faydaları arasındadır.
NBL Probiotic Optima
Lif oranı yüksek probiyotik takvilerden biri olması, NBL Probiotic Optima alternatifinin kilo vermede oldukça etkili olmasını sağlamaktadır. Günlük probiyotik gereksiniminin karşılanması adına günde 1 ya da 2 tablet kullanımı uygundur.
25 Billion Cfus Probiotic Complex
Sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin ihtiyaç duyduğu bazı besin takviyeleri arasında probiyotiklerde yer almaktadır. Güvenilir içeriği ile rebiyotik ihtiyacını en iyi şekilde karşılamaya yönelik olan 25 Billion Cfus Probiotic Complex, aynı zamanda zayıflamanın da daha kolay olmasını sağlamaktadır.
GNC Probiotic Complex Tablet
Su ile yutulan birçok prebiyotiğe göre çiğneme tableti olarak satışa sunulan Probiotic Complex, içeriğinde bulunan faydalı mikroorganizmalar sayesinde sağlıklı kilo vermenin en ideal seçeneklerinden biridir.
Actiflora+ Probiyotik – Probiyotik Çiğneme Tableti
Patentli bir takviye ürünü olan probiyotik çiğneme tableti, özellikle kilo vermek için probiyotik kullanımını tercih edenler için uygun seçenekler arasındadır. Herhangi bir yan etkisi olmayan bu ürün sayesinde dengeli beslenmeye ek olarak kullanıldığı takdirde vücuttaki fazlalıklarında atılması söz konusu olacaktır.
Probiyotik – Probiyotika Tablet
Kilo vermek için sağlıklı bir sindirim ve bağışıklık sistemine sahip olmak şarttır. Aksi halde bünyenin zayıf düşmesi söz konusu olur. Probiyotik – Probiyotika ise, bağışıklık sistemini güçlendiren ve sindirim sistemini düzene sokan bir faydaya sahiptir. Bu sayede kilo vermekte güçlük çekenler Probiyotik – Probiyotika kullanarak hem sağlık hem de zayıflık kazanabilirler.
NBL Probiotic ATP Tablet
Gıda takviyesi niteliğinde olan probiyotik ürün sayesinde çok ve yetişkinler için bağırsak sorunları ortadan kalkmaktadır. İçerinde bulunan çeşitli vitamin ve mineraller günlük enerji ihtiyacını karşılarken, metabolizmayı hızlandırıcı etkisi zayıflamayı kolaylaştırmaktadır.
Udo’s Choice Probiyotik Tablet
Zayıflamaya yardımcı vitamin ve mineralleri içeren bu probiyotik tabet sayesinde, bağışıklık sistemi gelişirken, faydalı bakteriler sayesinde de sindirim sistemi düzene girmekte ve kabızlık gibi şikâyetler son bulmaktadır. Kilo vermeyi zorlaştıran sorunların başında gelen kabızlığı yok eden Udo’s Choice Probiyotik, sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi de mümkün hale getirmektedir.