• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Probiyotik yoğurtlar diyet sürecinde yaşanan bağırsak tembelliğine çare olur mu?

linguist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
4.193
3
158
40
Diğer
sabahları kuru kayısı yada kuru incirimi yiyorum ,üzerine ballı limonlu su yada sirkeli suyumu da içiyorum , gün içerisinde bol su da tüketiyorum tam düzene girdi derken yine başa sarıyorum...acaba daha önce probiyotik yoğurtlarla ilgili bi deneyimi olan bir arkadaş var mı aramızda fisfisfis onları denemeyi düşünüyorum artık belki düzene koymama yardımcı olur :Saruboceq: sizler neler yapıyorsunuz bu problemi yaşammak için ?

umarım yanlış yere başlık açmamışımdır yerimseniben

tşk ederim..aslında sadece diyet sürecinde de olmuyo bende genel bi kabızlık durumu mevcut :( bir yıldır beyaz ekmek falanda yemiyorum meyve ve sebze tüketmeye çalışıyorum ama haftanın 2 günü dersler ard arda olduğu için öğle aram yok pazartesi salı tam toparladım derken bu 2 gün beni mahvediyo en ufak bi dikkatsizlikte başa sarıyo :1no2: evden götürmeye de çalışıyorum genelde .... şu yoğurtlardan ladım bugün onları deniyeceğim 15-20 gün kadar olmadı doktora giderim artık ....

Back
X