Cilt Bakımı Ürünleri proactive solution

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

unknown

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
12
0
arkadaslar bu urunu kullanan var mi aranizda?

reklaminda soylenildigi kadar etkili mi? CADIARZU

soz sizde...

hiç bir işe yaramıyor canım ben baya kullandım.
boşu boşuna para verme seba med le yıka aynı hesap hemde daha ucuza....

hiç bir işe yaramıyor canım ben baya kullandım.
boşu boşuna para verme seba med le yıka aynı hesap hemde daha ucuza....

ya seba medi uzun bir sure kullandim hic bir etki goremedim... p.i ilk haftam ama cok guzel sonuclar aldim...

arkadaslar bunu sizlerle paylasmam gerektigine inaniyorum =)
2 aydir proactive solution kullaniyorum ve cildimde % 95 degisim oldu ustelik gunde iki kez kullanmam gereken urunu ben sadece bir kez kullanarak bu sonucu aldim =))

sivilcelerimden bikip uslanmistim denemedigim sey kalmamisti cild bakimlari, kremler, haplar, bitkisel urunler hicbiri bana bu sonucu vermemisti.. siddetle tavsiye ediyorumyerimseniben

Son düzenleme:
Ben bu ürünü 1 aydır düzenli kullanmaya başladım ve gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Türkiye'de nerede bulabileceğimi bilmiyorum yalnız, alan var mı acaba?

merhabalar,

konuyu görünce yorum yazmadan edemedim. Ben bu ürünü uzunca zaman önce kullandım. O güne kadar denemediğim ürün kalmamıştı.. proactive'e de önyargıyla başladım ama daha 3. gününde yanağımda bir aydan beridir iyileşmeyen kocaman sivilcem kurumaya başlamıştı ve bir haftanın sonnda lekesi bile kalmadı. ayrıca cildimdeki düzelme herkesin dikkatini çekti.. İnanılmaz bir ürün. ben 60'ar günlük 3 set kullandım ama sonra sanırım TR'de satan şirkete birşeyler oldu çünkü bir daha ulaşamadım.. Şimdi La Roche ürünlerini kullanıyorum. Proactive kadar olmasa da güzel ürünleri var.. bu ürünler de cildime yaradı tavsiye edebilrim.. tabi proactive alabiliyorsanız hiç düşünmeyin derim...

valla ben kullandım 2 sene önce hemde ... hatta bana ürünle birlikte temiz cilt klüp kartı göndermişler çünkü 2 set kullandım ben... çoook abartılan bi ürün bence daha iyi ürünler kullandım ben... bende işe yaradığını söyleyemem .. çoooook düzenli kullanmama rağmen sürekli sivilceler çıkmaya devam etti .. bana yaramadı... önermem açıkcası...

kesinlikle bnm cildimi mahvetti ufacık şeylere bi ton para vermiştim herşeyini almıştım ama cildim delik delik oldu kullanmayı bıraktım paralarımı çöpe atmış oldum

kesinlikle bnm cildimi mahvetti ufacık şeylere bi ton para vermiştim herşeyini almıştım ama cildim delik delik oldu kullanmayı bıraktım paralarımı çöpe atmış oldum

evettt yaa resmen kazıklanmıştım.. bende kullandım boşa param gitti cildim mahvolmuştuuuu...:84::84: şimdide ÜNT ürünlerini merak ediyom .. kullanan oldu mu aranızda ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…