Kimseye göz dağı verilmiyor , zaten kimsenin de umrunda değil. Ayasofya’nın bir bölümü zaten ibadete açıkmış, yüzde doksan arkada o an başka işler çevrildi. Bizlerin önüne de Ayasofya serildi.Ben artık hiçbirşey anlamıyorum .. ab den ziyaretler geliyor ve gayet iyi karşılanıp, yer yer ağızlarının payi veriliyor. Daha şeffaf , dürüst ve samimi ilişkilerden söz ediliyor derken hooooppp ayasofya gündemi. Covid in ortasında ayasofya açılışı ne alalaydı ben anlamıyorum? Kime ,neye ve neden şimdi göz dağı veriliyor. Üstüne yorumlar da cabasi. Enteresan gecekten olağanüstü
Evet işte bende bundan bahsediyorum aslında. Neyin göz dağı allahsen ..kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Kimbilir neler oluyor da biz bilmiyoruz.Kimseye göz dağı verilmiyor , zaten kimsenin de umrunda değil. Ayasofya’nın bir bölümü zaten ibadete açıkmış, yüzde doksan arkada o an başka işler çevrildi. Bizlerin önüne de Ayasofya serildi.
Uzun süredir sosyal medya kullanmıyorum haber izlemiyorum. Şu saçma yaz dizilerini izliyorum akşam sabah gerçekten çok mutluymuşum. Az bir gezineyim sosyal medyada dedim girmez olaydım. Ben her şeyi ciddiye alan biriyim, gerçekten bu devir benşm gibilere göre değil. Allah sonumuzu hayretsin uykum kaçtı hele o sarıklı kavuklu , padişah kostümlü tipler yok mu gövde gösterisi yapmışlar resmen. Bunla beraber okumuş elinde mesleği olan insanların paylaşımları ah Allahım aklıma mukayyet olEvet işte bende bundan bahsediyorum aslında. Neyin göz dağı allahsen ..kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Kimbilir neler oluyor da biz bilmiyoruz.
Ayasofyayi da kalan butun tarihi eserleri de yikmazlarsa hatirim kalir..Yikin hepsini rahatlayin. Hepsi de sehrin icinde, en para getirecek yerlerde kaldi. Bol bol AVMler yapin. Residanslar yapip Araplara satin. Nasilsa ses cikaran kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?