Privacy...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ya privacy süper bi koku hem kalıcı hem çekici hem de pahalı değil.. tavsiye ederim kesinlikle.. sizin düşünceleriniz neler

katılıyorum erkek kokusu olan prıvacy çok etkileyici..agır da değil hoş yani gercekten bi erkekte duymak isteyebilecegim kokulardan biri :)))

evet katılıyorum. benim eşim de 3 senedir bunu kullanıyor. ben de çok beğeniyorum kokusunu...

bizimkine aldıracam:d dedim bayılıuyorum çok çekici bi koku diye alck o da heveslendi. zaten önceden kullanmış ben isteyince daha heves lendi

kesinlikle süper bi kokudur, ben benimkine başka şey kullandırmıyorum sengözlerimebaksanab

evet süper bi koku..

erkek arkadaşım bu parfümü kullanıyor. bayılıyoruuuum:)

ewt çokk güzel bi koku
eşim onu kullanıyodu bu ay başkasını aldık ama alışmışım ben ona tekrar alıcamm

eşimin son gözde parfümü privacy..çok hoş bi koku gerçekten..daha önce Rochas kullanıyodu.Tabi rochas a ben alıştırmıştım. privacy den çok daha erkeksi ve mükemmel bi koku ama bunuda çok sevdim..

aynen yaa bayılıyorum =)) bana kalsaa kendım bıle kullanırım okadr agır kokusu yok

Benimde kardeşim kullanıyor bende seviyorum kokusunu çok güzel.:):lepi:
siyah kutulu olan.

Son düzenleme:
eşime geçen yıl aldım o zamandan beri devam ediyor süper koku

bence privacy çok güzel bir koku üstelik kalıcı..hem anneme hem babama hediye etmiştim kendimde kullandım parfümünü.saedec erkek parfümü değil kadın parfümüde harika..kullanmayanlar hemen kullansın..hem de ekonomik yani daha ne olsun..

bende kullanıyorum çok seviyorum ama hiç kalıcı deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…