- 20 Temmuz 2012
- 1.581
- 314
- 373
- Konu Sahibi cikolata_delisi
-
Kalıcılığının 2-3 saati geçeceğini sanmıyorum ben canım.privacy kalıcılığı nasıl bayanlar
ya da sanırım şekerli kokuları seviyosun ben 2 sene şunu kullandım avondan :privacy pembe mi cecile mor parfüm mü ikisi arasında seçim yapamadım sizce kızlar
şekerli pek sevmem sanırım privacy bana daha uygun olacakya da sanırım şekerli kokuları seviyosun ben 2 sene şunu kullandım avondan :
Eki Görüntüle 1274729 fiyatı da uygun çok ta tatlı kokuyor ama pek kalıcı değil malesef yine de tavsiyemdir
Bana da kalici gelmiyodu ama arkadaslarm yikansa bile kokuyo diyolarBen privacy kullaniyorum cok guzel kokusu ama kalici degil. O yuzden bu kokuya benzer kalıcı koku arayisindayim.
Ilk kullandigim zamanlarda hep soruyorlardi hangi parfum diye. Herkes cok begeniyor ama bir iki saat sonra gidiyor ve artik kimse sormuyorBana da kalici gelmiyodu ama arkadaslarm yikansa bile kokuyo diyolar
Degistir ustunden cikmayan bulursan bana da soyleIlk kullandigim zamanlarda hep soruyorlardi hangi parfum diye. Herkes cok begeniyor ama bir iki saat sonra gidiyor ve artik kimse sormuyor
SöylerimDegistir ustunden cikmayan bulursan bana da soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?