Z zlmm artık böyle Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 902 43 118 Ankara 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #1 arkadaşlar ben erkekte privacy ı çok beğeniyorum privacy beğenenler başka hangi parfümleri tavsiye edebilirler?
arkadaşlar ben erkekte privacy ı çok beğeniyorum privacy beğenenler başka hangi parfümleri tavsiye edebilirler?
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #2 benim kardeşimde sıyahını kullanıyordu hoş bır koku.kışın kullanılsa daha ıyı bence.Başka tavsiye derken daha önce ben bır lıste vermıştım beğendıklerime dair.Birkaçını söyleyebilirim yeniden. bulgari / blv bulgari / exterm versace / blue chanel / edition armani/ empro he polo / biue lagos/ esention
benim kardeşimde sıyahını kullanıyordu hoş bır koku.kışın kullanılsa daha ıyı bence.Başka tavsiye derken daha önce ben bır lıste vermıştım beğendıklerime dair.Birkaçını söyleyebilirim yeniden. bulgari / blv bulgari / exterm versace / blue chanel / edition armani/ empro he polo / biue lagos/ esention
Z zlmm artık böyle Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 902 43 118 Ankara 6 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #3 teşekkür ederim yaz için mi acaba bu kokular?
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 6 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #4 zlmm .!.: teşekkür ederim yaz için mi acaba bu kokular? Genişletmek için tıkla... evet canım yazın ve kışında kullanılabilir.Ağır parfüm yok içlerinde.
zlmm .!.: teşekkür ederim yaz için mi acaba bu kokular? Genişletmek için tıkla... evet canım yazın ve kışında kullanılabilir.Ağır parfüm yok içlerinde.
kansu büyük adamın küçük aşkı.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 3.416 4 358 Adana 2 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #5 erkek kokuları privacy .flormar.bulgari.echo,ve adidasın parfümlerini hep beğenmişimdir