• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prison break, twd, gibi dizilerin hayranına yeni dizi önerisi lütfeeennn :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar, birçok diziye başlayıp beğenmeyip bıraktım...
prison break, twd, how ı met your mother, orphan black gibi diziler çok sevdiğim dizilerdi... birtürlü bunlara benzer dizi bulamadım :( belli bir takıntım yok, hoşuma gitmesi yeterli... deneme yanılma olmaktan ziyade tavsiye üzerine izlemeyi çok istiyorum...varmı tavsiyeniz, güzelliği garantili diziler..birkaç cümle ile izah ederseniz çok memnun olurum...
dexter ve game of thrones demeyin :) onları sevmedim...

Pek dizi izleyen biri değilim zor da beğeniyorum. Önerebileceğim bir dizi var ama 2 sezonluk toplamda 8 bölümlük mini minicik bir dizi konusunu da açmıştım. :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/a-young-doctors-notebook.833609/ Ben çoook çok beğendim tadına pek doyamadım hemencik bitti gitti.

Bu arada ben de Prison break' e başlamak istiyorum. Tv de arada denk geldiğim bi diziydi. Pek vakit ayırmadım ama fena görünmüyordu. Öneren de çok bu arada...

Pek dizi izleyen biri değilim zor da beğeniyorum. Önerebileceğim bir dizi var ama 2 sezonluk toplamda 8 bölümlük mini minicik bir dizi konusunu da açmıştım. :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/a-young-doctors-notebook.833609/ Ben çoook çok beğendim tadına pek doyamadım hemencik bitti gitti.

Bu arada ben de Prison break' e başlamak istiyorum. Tv de arada denk geldiğim bi diziydi. Pek vakit ayırmadım ama fena görünmüyordu. Öneren de çok bu arada...

canım inan prison break izlemediysen eğer, en büyük hatayı yapmışsın demektir.. :) abartmıyorum çok ciddiyim.. muhakkak izle.. hatta hemen aç ilk bölümü bi izle.. ve o andan itibaren kopamayacaksın... ilk bölüm biraz mantık birleştirmeeri beynini zorluyor insanın ama kavramaya başladığın an bayılacaksın... çok seveceğine eminim...
ben çooook dizi izledim, çoook yapımcı senarist takip ettim, ama poul scheuring gibi bir zeka abidesi senarist görmedim... adam öyle güzel bir kurgu yapmış ki, diziyi izledikçe insan kendini aptal konumuna koyuyor... biz insansak, zekiysek bu nasıl bir insan?? diye..zeka muhteşem, ve roller muhakkak... resmen her oyuncuyu cuk diye oturtmuş rolüne...
çok paralar harcanmış bu diziye, ama değmiş...bugüne kadar bu dizi hakkında en ufak bir eleştiri duymadım... izlemeye başladığım andan itibaren herkese tavsiye ettim, ve hepsi de bayıldı... üstelik fantastik de değil yani tamamen gerçek hayatta olan biten şeyler... ama okadar mantık ve zeka ürünü ki... anlatılmaz yaşanır diyorum ve mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum... pişman olursan gel bir daha konuşalım, okadar eminim...:KK51:

slm kızlar, birçok diziye başlayıp beğenmeyip bıraktım...
prison break, twd, how ı met your mother, orphan black gibi diziler çok sevdiğim dizilerdi... birtürlü bunlara benzer dizi bulamadım :KK43: belli bir takıntım yok, hoşuma gitmesi yeterli... deneme yanılma olmaktan ziyade tavsiye üzerine izlemeyi çok istiyorum...varmı tavsiyeniz, güzelliği garantili diziler..birkaç cümle ile izah ederseniz çok memnun olurum...
dexter ve game of thrones demeyin :) onları sevmedim...
Kesinlikleeeee breking bad

canım inan prison break izlemediysen eğer, en büyük hatayı yapmışsın demektir.. :) abartmıyorum çok ciddiyim.. muhakkak izle.. hatta hemen aç ilk bölümü bi izle.. ve o andan itibaren kopamayacaksın... ilk bölüm biraz mantık birleştirmeeri beynini zorluyor insanın ama kavramaya başladığın an bayılacaksın... çok seveceğine eminim...
ben çooook dizi izledim, çoook yapımcı senarist takip ettim, ama poul scheuring gibi bir zeka abidesi senarist görmedim... adam öyle güzel bir kurgu yapmış ki, diziyi izledikçe insan kendini aptal konumuna koyuyor... biz insansak, zekiysek bu nasıl bir insan?? diye..zeka muhteşem, ve roller muhakkak... resmen her oyuncuyu cuk diye oturtmuş rolüne...
çok paralar harcanmış bu diziye, ama değmiş...bugüne kadar bu dizi hakkında en ufak bir eleştiri duymadım... izlemeye başladığım andan itibaren herkese tavsiye ettim, ve hepsi de bayıldı... üstelik fantastik de değil yani tamamen gerçek hayatta olan biten şeyler... ama okadar mantık ve zeka ürünü ki... anlatılmaz yaşanır diyorum ve mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum... pişman olursan gel bir daha konuşalım, okadar eminim...:KK51:
Oo ben bu diziyi bekletmem hemen baslarim öyleyse... :) Öyle bir anlattin ki canim çekti resmen...:KK70::KK70:

Birde onerebilecegim hit& miss var gazel biraz sert ama... Seri katil bi transin oğluyla olan tecrübesini konu aliyor. Bu yönünden dolayi tepki aldi ve dizi kaldirildi pek uzun soluklu olamadi ama ben çok beğenmiştim.

Oo ben bu diziyi bekletmem hemen baslarim öyleyse... :) Öyle bir anlattin ki canim çekti resmen...:KK70::KK70:

Birde onerebilecegim hit& miss var gazel biraz sert ama... Seri katil bi transin oğluyla olan tecrübesini konu aliyor. Bu yönünden dolayi tepki aldi ve dizi kaldirildi pek uzun soluklu olamadi ama ben çok beğenmiştim.

ay merak ettim bakıcam :KK53:

Komedi dalında friends bilim kurgu fringe efsanevi the sopranos, yeni başlamış olarak da Fargo ve true dedective önerilerim...

Kırmızı kısıma çok güldüm ya :KK70:

Ben gazelle ilk tanıştığımda onun prison break yapım ekibinden olduğunu bile düşünmüştüm :KK48: Neyse ki tanışmamızdan önce izlemiştim de , damarlarıma her gün bir doz enjekte edemedi :KK48:

Bu arada Prison Break cidden zeka dolu bir kurgu :KK52::KK52:

Bu dizyi benim oğlum ve arkadaşım izledi sizin yazdığınızı dediler izle kopamayacaksın bende başlayacağımm

Bu dizyi benim oğlum ve arkadaşım izledi sizin yazdığınızı dediler izle kopamayacaksın bende başlayacağımm

Başla jelom başla .

En sevdiğim dizilerden prison break . Hatta yeniden izleyesim var .

Geçen bahsettiğim diğer dizide 6 bölüm yayınlandı daha , bitirdim yeni bölümlerini bekliyorum . TWD sevdiysen fear the walking dead izle , fena değil . Ama oyuncular gıcık çok :confused:

Başla jelom başla .

Geçen bahsettiğim diğer dizide 6 bölüm yayınlandı daha , bitirdim yeni bölümlerini bekliyorum . TWD sevdiysen fear the walking dead izle , fena değil . Ama oyuncular gıcık çok :confused:

Sen okey dediysen tamamdır başlayayım canımcım :KK19:

Başla jelom başla .

Ben prison break'e bir türlü ısınamadım ya. İlk 5 bölümden sonra bırakmıştım. Ama oyununu oynadım:KK53:
Heroes vardı o senelerde tatlı bir diziydi erken final yapmışlardı üzülmüştüm çok.

Ben prison break'e bir türlü ısınamadım ya. İlk 5 bölümden sonra bırakmıştım. Ama oyununu oynadım:KK53:
Heroes vardı o senelerde tatlı bir diziydi erken final yapmışlardı üzülmüştüm çok.

P.B e ısınamamak diye bir cümleyi kabul edemem:KK12::KK12::KK12:

Bir daha izle.

Isınana kadar izle :KK70:

ash vs evil dead var eglenceli
zombie seviyosan da twd etmez asla ama z nation baya iyi :KK66:
hanibal da fena degildi,hitler in dizisini tavsiye ettiler ben simdi ona basliycam bu arada
tabi game of thrones izliyosundur mutlaka
reborn heroes basladi ama simdi pauze de
under the dome u tavsiye ederim
ve the 100 benim yeni szonlarini beklediklerim
haaa 12 monkeys var bir de :KK66:

ash vs evil dead var eglenceli
zombie seviyosan da twd etmez asla ama z nation baya iyi :KK66:
hanibal da fena degildi,hitler in dizisini tavsiye ettiler ben simdi ona basliycam bu arada
tabi game of thrones izliyosundur mutlaka
reborn heroes basladi ama simdi pauze de
under the dome u tavsiye ederim
ve the 100 benim yeni szonlarini beklediklerim
haaa 12 monkeys var bir de :KK66:

hannibal, game of thrones ve under the dome başlayıp bıraktıklarımdan... sevemedim onları.. herkesin bayıla bayıla anlattığı g.o thrones bile bana çekici gelmedi.. reborn heroes hiç duymadım, konusu neymiş dur bi bakim :)

Back