• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri priorin saçlarınız dökülmesin!!!! işe yarıyor!!

magnilda

happy birthday to me
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2008
450
0
96
- Yurtdışı
yaklaşık bir ay önce saçlarım dökülüyor diyerekten doktora gittim bazı testler yaptı ve bana priorin önerdi kullanıyorum gerçekten dökülme azaldı tabi tabletiyle birlikte kullansam daha iyi olurdu ama ben sadece şampuanını kullanıyorum..
hergün duş alıyorum ama şampuanın ufak bi damlası yettiği için henüz yarısından biraz fazlası bitti fiyatı da 25 tl idi
yurtdışında yaşayan arkadaşlarım oralarda var mı bilmiyorum ben dönerken buradan alıp götüreceğim hoş artık 50 ml geçen sıvıları almıyolar uçağa ama valize saklıycam artık..
priorini saç dökülmesi sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim

[ı]ben de pantogar kullanıyorum hapını ama mideme dokunu priorinin hapı nasıl. Mideyi bozuyo mu?[/ı]

bu priorinin şampuanını ilk defa duydum..tableti ben de kullanmak istedim ama olmadı..şampuanı da deniyecem

ya kıslar bende plesanta şampuan kullanıyorum artık dökülme durdu ama saçlar yerine çok yavaş çıkıyo sanki, acaba bu priorin tabletler yeni saç çıkmasına sebep olur muki canlarım, aydınlatın lütfen beni:)

canım peki seyrelmiş bölgen varmıydı dökülmekten varsa o bölgede saç çıktımı

canım peki seyrelmiş bölgen varmıydı dökülmekten varsa o bölgede saç çıktımı

merhaba canim evet seyrelmis bölgem vardi ve cok dökülüyordu saclarim cok cansizdi 3 ay kür seklinde kullandim saclarimin dökülmesi durdu ve cok canlandi seyrelmis bölgeden yeni saclar geldi. zaten 2 hafta icinde etkisini gösteriyor ama dedigim gibi bana doktor önermisti ve bana cok iyi geldi kullanmadan önce bir doktora danis canim

Çok teşekkürederim meyza, reçeteli satılan bi ilaç değil ama yinede doktora danışayım

ben hapini kullaniyorum ve evvet cok dogru ise yariyo dökülmeyi önlüyo kökleri güclendiriyo tirnaklari bile sertlesdiriyo herkeze tavsiye ederim yani böyle sorun yasayanlara

ben hapini kullaniyorum ve evvet cok dogru ise yariyo dökülmeyi önlüyo kökleri güclendiriyo tirnaklari bile sertlesdiriyo herkeze tavsiye ederim yani böyle sorun yasayanlara

canım sende ne zmandan sonra etki gösterdi benim 2 hafta oldu ama hala bi değişikilk yok cewap yazarsan sevinirim

arkadaşlar ben daha önce priorin isimli hapı kullanmıstım ve çok memnun kalmıştım. saç dökülmem 2 ay içinde tamamen ortadan kalkmıştı.
bu sene tekrar aynı sorunla karşılaştım ve priorine başladım. 1 aydır kullanıyorum fakat saçlarım hala dökülüyor.. yeni saçlarım çıktı ve hızlı bir uzama oldu ancak dökülme durmadı. bir de sivilcelenme problemiyle karşı karşıya kaldım. aranızda priorin kullanıp sivilcelenme problemi yaşayan var mı acaba
eğer priorin sebep oluyorsa bırakmayı düşünüyorum çünkü yüzüm berbat oldu :(
bilgi verirseniz çok sevinirim..

arkadaşlar ben daha önce priorin isimli hapı kullanmıstım ve çok memnun kalmıştım. saç dökülmem 2 ay içinde tamamen ortadan kalkmıştı.
bu sene tekrar aynı sorunla karşılaştım ve priorine başladım. 1 aydır kullanıyorum fakat saçlarım hala dökülüyor.. yeni saçlarım çıktı ve hızlı bir uzama oldu ancak dökülme durmadı. bir de sivilcelenme problemiyle karşı karşıya kaldım. aranızda priorin kullanıp sivilcelenme problemi yaşayan var mı acaba
eğer priorin sebep oluyorsa bırakmayı düşünüyorum çünkü yüzüm berbat oldu :(
bilgi verirseniz çok sevinirim..

sevgili babylom seni korkutmak istemem ama sen bence bi kadin dogum uzmanina git bi hormon testi yaptir cünkü anlattigin sorunlarin aynisini yasadim önce sac dökülmesi sonra bi anda sivilcelenme sac dökülmesi icin ve sivilce icin cilt doktoruna gittim ama malesef onlar gözden kaciribiliyorlar hormonal dengesizlikleri ben polikistik over hastasiyim ve benim sac dökülmeme sebep bu rahtsizlikmis bence ihmel etme... yani ikisi birden olunca ben yasadigim icin aklima bu ihtimal geldi..

tesekkur ederim elif.m hakli olabilirsin bir doktora danisip yardim almak en dogrusu sanirim. umarim hepimiz saglikli parlak saclara kavusabiliriz :teselli:

Arkadaşlar, doktorlar yeni çıkan ürünleri öneriyor, priorinin 4 yılı falan var hatırladığım kadarıyla Türkiye'de. Ama madem doktor tavsiye ediyor, doktora benim vücudumda ne eksikte priorin önerdiniz diye sordunuz mu acaba? Ben de bu ürünü kullandım işe yaramıştı ancak buraya yazan başka arkadaşlar gibi dökülme tekrarlayınca bunun bir hastalığın belirtisi olabileceğini düşündüm ve doktorla bunun üstüne gittik, sonunda demir ve çinko eksikliği çıktı....

Unutmadan evet, çinko, demir hapları ve biotin kullanarak sağlığımı da saçlarımı da kazandım. Bu kozmetiklere bayıldığım kadar da paralar bayılmadım...

Back