- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
Kesinlikle başarılı bir marka.
Kirpik bakım serumunu kullanıyorum. Etkisini bu kadar çabuk gördüğüm başka bir ürün olmamıştı.
Bana güven verdi. Sıkılaştırıcı serumunu almayı düşünüyorum.
Hayır sizin kullandığınız ürünleri kullanmadım. Benim cildim oldukça kuru.Bir de ben anti age serilerine daha yakınım.
Ama priori kullanan, memnun olan ve sizinle benzer sorunlar yaşayan bir arkadaşım var. Ürünlerin neler olduğunu sorup size iletirim.
Kesinlikle başarılı bir marka.
Kirpik bakım serumunu kullanıyorum. Etkisini bu kadar çabuk gördüğüm başka bir ürün olmamıştı.
Bana güven verdi. Sıkılaştırıcı serumunu almayı düşünüyorum.
Merhabalar,
Priori serisinin mavi turuncu ve kahveli serinin hepsini kullandım. Hatta Youngboold makyaj serisinin hepsini aldım.
Kalıcı bir etki olmadı. Yaklaşık 3 ay önce shisedo'nun white lucently serisini kullandım. Memnun kaldım. Ürünler bittikten sonra yeniden almaya gittim. bu seferde ibuki serisini aldım. Ve priori dense shisedo'dan daha memnun kaldım.
Sizin aldığınız mavi serisinin soyucu etkisi vardı, yüzüm pul pul oluyordu. nemlendirici sürünce de yağlanma yaptı bende.
Kullandığınız sürece soyulacak.
Çok leke var mı yüzünüzde?
Bitirene kadar kullanın kötü bir ürün değil. ama sonra shisedo yu deneyin derim. Shisedo da eczane ürünü.
Leke yoksa AHA grubunu neden kullanıyorsunuz?
Fİyat olarak en son 1 yıl önce almıştım, doğru diyor olabilirsiniz.
Bitene kadar kullanın sonrasında da shisedo'yu deneyin derim.
Şimdiden geçmişler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?