• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Priori Kullananlar

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
baktım başlığı açılmamış hemen açayım o halde dedim :34:
birçok kozmetik- dermokozmetik marka denemiş olmama rağmen cilt temizlemede hala aradığımı bulamadım :18: bu yüzden internetten okuduğum yorumlar ışığında paraya kıyıp aldım Priori.
siz kullandınız mı? kullandınızsa nasıl sonuç aldınız? hepimiz yorumlarımızı paylaşalım bu başlıkta :34:

cilt temizleyici olarak bunu aldım ve daha yeni kullanmaya başladım. bir şey söylemek için erken yani. kullandıkça yazacağım etkileri :31:
bu arada yağlı bir cilde sahibim

$12458140_8382569.jpg

Kesinlikle başarılı bir marka.
Kirpik bakım serumunu kullanıyorum. Etkisini bu kadar çabuk gördüğüm başka bir ürün olmamıştı.
Bana güven verdi. Sıkılaştırıcı serumunu almayı düşünüyorum.

Kirpik bakım serumunu kullanıyorum. Etkisini bu kadar çabuk gördüğüm başka bir ürün olmamıştı.

benim paylaştığım ürünlerden kullandınız mı?
benim cildime pek iyi gelmedi sanki. gözeneklerim kocaman oldu :53: sivilcelenme oldu , yeni kullandığımdandır dedim durmadım üstünde. ama bir ayı geçti hala devam ediyor. hala mı deri altındaki sivilceler çıkıyor yani? :52:
sabahları kullanmıyorum artık sadece akşamları kullanıyorum. bitene kadar devam ederse bir daha alacağımı sanmıyorum :19:

Hayır sizin kullandığınız ürünleri kullanmadım. Benim cildim oldukça kuru.Bir de ben anti age serilerine daha yakınım.
Ama priori kullanan, memnun olan ve sizinle benzer sorunlar yaşayan bir arkadaşım var. Ürünlerin neler olduğunu sorup size iletirim.

Hayır sizin kullandığınız ürünleri kullanmadım. Benim cildim oldukça kuru.Bir de ben anti age serilerine daha yakınım.
Ama priori kullanan, memnun olan ve sizinle benzer sorunlar yaşayan bir arkadaşım var. Ürünlerin neler olduğunu sorup size iletirim.

benim cildim yağlı. arkadaşınızla konuşabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:

Merhabalar,

Priori serisinin mavi turuncu ve kahveli serinin hepsini kullandım. Hatta Youngboold makyaj serisinin hepsini aldım.

Kalıcı bir etki olmadı. Yaklaşık 3 ay önce shisedo'nun white lucently serisini kullandım. Memnun kaldım. Ürünler bittikten sonra yeniden almaya gittim. bu seferde ibuki serisini aldım. Ve priori dense shisedo'dan daha memnun kaldım.

Sizin aldığınız mavi serisinin soyucu etkisi vardı, yüzüm pul pul oluyordu. nemlendirici sürünce de yağlanma yaptı bende.

Merhabalar,

Priori serisinin mavi turuncu ve kahveli serinin hepsini kullandım. Hatta Youngboold makyaj serisinin hepsini aldım.

Kalıcı bir etki olmadı. Yaklaşık 3 ay önce shisedo'nun white lucently serisini kullandım. Memnun kaldım. Ürünler bittikten sonra yeniden almaya gittim. bu seferde ibuki serisini aldım. Ve priori dense shisedo'dan daha memnun kaldım.

Sizin aldığınız mavi serisinin soyucu etkisi vardı, yüzüm pul pul oluyordu. nemlendirici sürünce de yağlanma yaptı bende.

evet soyucu etkisi var diye özellikle aldım. ama bu soyulma ne kadar devam edecek çok merak ediyorum :26: nemlendirici açısından bir sıkıntım yok şu anda

Kullandığınız sürece soyulacak.
Çok leke var mı yüzünüzde?
Bitirene kadar kullanın kötü bir ürün değil. ama sonra shisedo yu deneyin derim. Shisedo da eczane ürünü.

Kullandığınız sürece soyulacak.
Çok leke var mı yüzünüzde?
Bitirene kadar kullanın kötü bir ürün değil. ama sonra shisedo yu deneyin derim. Shisedo da eczane ürünü.

leke yok cildimde. shisedo sanki biraz daha pahalı gibi hatırladığım kadarıyla

Leke yoksa AHA grubunu neden kullanıyorsunuz?

Fİyat olarak en son 1 yıl önce almıştım, doğru diyor olabilirsiniz.

şu iki ürüne verdiğim paraya resmen acıdım. bir daha kesinlikle almayacağım. kimseye de tavsiye etmiyorum :19:

Back