Printempsin Çeyiz Hazırlığı

Printemps2181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
7
4
Bernardo primer 12 Kişilik yemek takımı..Bernardodan 1000 tl hediye çekim var..Acaba ne alsam ki?? çkb düşünüyodum kalitesiz dediler??bi fikri olan var mı??

Eklentiler

• image.jpg
    165,8 KB · Görüntüleme: 281
Bernardo primer 12 Kişilik yemek takımı..Bernardodan 1000 tl hediye çekim var..Acaba ne alsam ki?? çkb düşünüyodum kalitesiz dediler??bi fikri olan var mı??

Yemek takımın çok güzel canım, aşkla kullan
Bernardo'nun ckb takımlarının kalitesini pek bilmiyorum ve araştırmadım. Ama onu çelik ürünlerinde daha güvenilir bir markadan alabilirsin (Korkmaz, Hisar gibi). Bence o 1000 Tl çekinle ya çay seti, pasta seti, cam seti (ama onlar genelde 6 kişilik oluyor yanılmıyorsam) yada kahvaltı takımı alabilirsin.

Bu da yatak örtüm royal homedan aldım..Yorumlarınızı bekliyorum..

Buda çok güzelmiş canım, kabarık değil gayet şık , bende bu aralar araştırıyorum... Daha bulamadım (bi de yurtdışında çeyiz oluşturmak daha zor çünkü bernardo felan yok burda..)
Neyse çeyiz topigin hayırlı olsun tatlım, devamını beklerizzz

Ben Çay setinde butterfly ve rose garden Arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim??

benim kahvaltı takımım bernardodan çok şık, bayılıyorum resmen. bence sen de kahvaltı takımı al, tencerelerinin de iyi olduğunu söylüyorlar çatal kaşık takımı hakkında olumsuz yorumlar duydum ama hiç memnun kalan birini duymadım maalesef

merhabalarr :) bernardodan bende yemek takımı aldım, 1000 tl ye de çkb aldım :) almadan çok arastırdım bu kalite konusunu bende.. 6 kişilik takımlarla 12 kişilik takımlar arasında kalite farkı var. yani günlük takımlarını bernardodan tavsiye etmem. ablamda 12 kişilik çkb sini kullanıyor memnun bir skıntı cıkarmadı

birdeeee bence bernardoda kaliteli olan sey porselen :) yani çelik tencere vs 1000 tl yi doldurma bence.. o paraya alınacak en mantıklı şey çkb gibi gelmişti bana.. yinede içine sinen olsunnnn gerisi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…