- 6 Haziran 2010
- 7
- 4
-
- Konu Sahibi Printemps2181
Bernardo primer 12 Kişilik yemek takımı..Bernardodan 1000 tl hediye çekim var..Acaba ne alsam ki?? çkb düşünüyodum kalitesiz dediler??bi fikri olan var mı??
Bu da yatak örtüm royal homedan aldım..Yorumlarınızı bekliyorum..
Ben Çay setinde butterfly ve rose garden Arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim??benim bernardo'dan butterfly çay setim var. henüz kullanmadım tabii ama çok beğeniyorum, onu tavsiye edebilirim. ya da yemek takımına uygun kadh vs. takımını aradan çıkartabilirsin. çelikleri pek iyi değil maalesef.
Yemek takımın çok güzel canım, aşkla kullan
Bernardo'nun ckb takımlarının kalitesini pek bilmiyorum ve araştırmadım. Ama onu çelik ürünlerinde daha güvenilir bir markadan alabilirsin (Korkmaz, Hisar gibi). Bence o 1000 Tl çekinle ya çay seti, pasta seti, cam seti (ama onlar genelde 6 kişilik oluyor yanılmıyorsam) yada kahvaltı takımı alabilirsin.
Buda çok güzelmiş canım, kabarık değil gayet şık , bende bu aralar araştırıyorum... Daha bulamadım (bi de yurtdışında çeyiz oluşturmak daha zor çünkü bernardo felan yok burda..)
Neyse çeyiz topigin hayırlı olsun tatlım, devamını bekleri
Çok teşekkürler güzel yorumların için
ben butterfly aldım bıraz tarz meselesı dıgerı cok allı gullu geldı gozume :))Ben Çay setinde butterfly ve rose garden Arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim??
Bence buttrfly derim çünkü bende almak üzereyimBen Çay setinde butterfly ve rose garden Arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim??
benim kahvaltı takımım bernardodan çok şık, bayılıyorum resmen. bence sen de kahvaltı takımı al, tencerelerinin de iyi olduğunu söylüyorlarBernardo primer 12 Kişilik yemek takımı..Bernardodan 1000 tl hediye çekim var..Acaba ne alsam ki?? çkb düşünüyodum kalitesiz dediler??bi fikri olan var mı??
Kahvaltı takımı veya günlük kullanıma servis tabağı alabilirsin canımBernardo primer 12 Kişilik yemek takımı..Bernardodan 1000 tl hediye çekim var..Acaba ne alsam ki?? çkb düşünüyodum kalitesiz dediler??bi fikri olan var mı??