Primolut-n ??

chershaw

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
9
1
6
İstanbul
Kod:
bidahaki ay (ağustos) tatile çıkacağız ancak regl zamanıma denk geliyor :43: bu ilaç hakında baya yorum okudum internette yani şişkinlik vs yapıyormuş tatilde çekilecek gibi bi durum değil. bende bu ay başlayayım tarihi ertelemiş olurum bidahaki ay diye düşündüm (yani normalde 10-15 arası oluyorsam ben 20 ye ertelemek için kullanıcam) ama bu ilacın özelliği heralde o ay olmamayı sağlamak yani ben bu ilacı kestiğimde olucam ve ağustosta olmayacağım sonra eylülde mi olacağım ? kafam çok karıştı kadın olmak zor azizim. lütfen yardım edi[FONT=Arial Black][/FONT]n :43:

Son düzenleme:
10-15 arasındaysa 20sine kadar kullandığında 20 sinde olursun da ağurstos eylül ne alaka onu anlamadım. :26:
bu arada yılda bir kezden fazla kullanılmamalı.
ben kullanmıştım. aslında pek olumsuz etkisi yok ama sanki bir şey olacakmış gibi psikolojik olarak rahatsız ediyor bence.

Son düzenleme:

bende o hissi yaşamamak için bu ay kullanmak istiyorum ben bu ay kullanırsam başlama tarihi 10-15 yerine 20 sayılacak bidahaki ay tatile gideceğimiz için de bidahaki ay 20 sinde mi başlar yoksa daha erken başlayabilir mi yada o ay hiç mi olmam diye düşünüyorum şimdi

sonraki ay olursun tabii ama tarihi konusunda bir garanti yok. beklediğin zaman olmayabilir de. bence hiç riske atma tatil döneminde kullan. oturup düşünmediğin sürece bir sorun olmaz.
ne kadar sağlıklı bilmem ama şöyle bir alternatif de var. ben bi tatil döneminde doğum kontrol hapını fazla kullanmıştım. tatilin son günlerinde olacak gibiydi. çünkü içerken gelmiyor, ilacı kestikten 2 gün sonra falan geliyor.

Son düzenleme:

en iyisi en başta düşündüğüm gibi yapayım ben ilaca yarın başlayayım.genede tavsiyen için sağol aklımın bi köşesinde dursun ne olur ne olmaz o da bi alternatif

tatlım primolut ciddi bir ilaçtır. kafana göre kullanma derim ama illede kullanacaksan tatil dönemi kullan. çünkü dengeyi bu aydan bozarsan önümüzdeki ay beklediğinden erken de olabilirsin yada geç de.. belli olmuyor bu işler bünyede nasıl etki eder bilemezsin. riske atma bence..kadın olmak cidden zor ya... 1 sene afedersin eşek gibi çalış sonra orda arada 1 hafta tatilin olsun onda da regl ol 5 günü rezil olsun tatilin...

Canm gunde 3 kez kullan dedieczaci yani 8 saatte bir. Hep ayni saate biraz zor olur gibi.bi iki saatlik oynamada sorun olur mu sence sen hep ayni saatte mi ictin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…