Primolut n

Simal0401

Unutulacak dunler var ..
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
1.200
2.299
63
balayı icin primolut n kullandim birakali 3 4 gun oldu 2 gun once hafif kan vardi suan hic bisey yok neden regl olmuyorum bu ilacı kullanan var mı

Ben kullanmistim ve butun sistemimi alt ust edip bozmustu. Muhtemelen cok gecmeden tekrar bir kanama gelir. Bir kac ay sonra yeniden duzene girmeye baslar anca.

Ben balayına gitmeden 10 gün kadar önce başlamıştım doktorun dediği şekilde harfiyen uyguladım. Sonuç: balayının 2. Gününde, tam gününde şaşmadan geldi ve ben hayatımda tampon diye bir şeyin varlığını öğrendim.

Benm düzensiz adet için verdi doktor bir ayda üçüncü kanama

Benim de son 2 ay lekelenmesen adete çeviriyordu. Yumurtlama kanamasından başlayıp adete dek devam ediyordu. Doktor bugün Progestan verdi bana bunun için
Benm bu ay yumurtlmaya bakılacaktı evde testlerle kontrol ettim yumurtlma olmadı tekrara lekelenme başlayınca gittim işte pprimolut verdi sanırım tedavi için kullanılıyor adet sonrası gel tekar ilaç yazacam dedi

Ben 2 kez kullandim ikisinde de hicbir problem yasamadim kullanmayi biraktiktan 2-3 gun sonra adetim baslamisti duzensizlikte olmamisti. Bunyeden bunyeye etkisi farkediyor ama malesef. Sadece 4-5 gunden fazla kullaninca cok fazla sinir yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…