Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balayı icin primolut n kullandim birakali 3 4 gun oldu 2 gun once hafif kan vardi suan hic bisey yok neden regl olmuyorum bu ilacı kullanan var mı![]()
Doktor neden yazdığını söylemedimiBen kullanmistim ve butun sistemimi alt ust edip bozmustu. Muhtemelen cok gecmeden tekrar bir kanama gelir. Bir kac ay sonra yeniden duzene girmeye baslar anca.
Doktorluk degildi mesele malesef benim cahilligimdi. Ilacin geciktirici oldugunu bildigimden tatil oncesi kullanmistim. Gerci tavsiye eden de dr arkadasimdi ama iste her bunyede farkli oluyor demekkiDoktor neden yazdığını söylemedimi
Benmde adet düzensizliği nedeniyle yazdı bir hafta kullnamam gerekiyormşDoktorluk degildi mesele malesef benim cahilligimdi. Ilacin geciktirici oldugunu bildigimden tatil oncesi kullanmistim. Gerci tavsiye eden de dr arkadasimdi ama iste her bunyede farkli oluyor demekki
A aaa gercekten sasirdim :)Ben balayına gitmeden 10 gün kadar önce başlamıştım doktorun dediği şekilde harfiyen uyguladım. Sonuç: balayının 2. Gününde, tam gününde şaşmadan geldi ve ben hayatımda tampon diye bir şeyin varlığını öğrendim.
O zamanlar ben de çok şaşırmıştımA aaa gercekten sasirdim :)
Benm düzensiz adet için verdi doktor bir ayda üçüncü kanamaBen balayına gitmeden 10 gün kadar önce başlamıştım doktorun dediği şekilde harfiyen uyguladım. Sonuç: balayının 2. Gününde, tam gününde şaşmadan geldi ve ben hayatımda tampon diye bir şeyin varlığını öğrendim.
Kanama mi yoksa lekelenme mi?Benm düzensiz adet için verdi doktor bir ayda üçüncü kanama
Lekelenme ama uzun süreli kanamaya dönüyor aradaKanama mi yoksa lekelenme mi?
Benim de son 2 ay lekelenmesen adete çeviriyordu. Yumurtlama kanamasından başlayıp adete dek devam ediyordu. Doktor bugün Progestan verdi bana bunun içinLekelenme ama uzun süreli kanamaya dönüyor arada
Benm bu ay yumurtlmaya bakılacaktı evde testlerle kontrol ettim yumurtlma olmadı tekrara lekelenme başlayınca gittim işte pprimolut verdi sanırım tedavi için kullanılıyor adet sonrası gel tekar ilaç yazacam dediBenim de son 2 ay lekelenmesen adete çeviriyordu. Yumurtlama kanamasından başlayıp adete dek devam ediyordu. Doktor bugün Progestan verdi bana bunun için
Anladım canım, geçmiş olsunBenm bu ay yumurtlmaya bakılacaktı evde testlerle kontrol ettim yumurtlma olmadı tekrara lekelenme başlayınca gittim işte pprimolut verdi sanırım tedavi için kullanılıyor adet sonrası gel tekar ilaç yazacam dedi