Primolut-n yardım :(

svdcn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
4
0
6
Merhabalar Primolut-n kullanıpta sonraki aylarda regl düzeni bozulan var mı arkadaşlar? Ağustos ayında ilacı bıraktıktan 3 gün sonra regl oldum ama bu ay hala olmadım böyle bir yan etkisi var mıdır? Normalde düzenlidir benim

evet canım bende sınav zamanı kullanmıştım önceden hem çok ağrı yapmıştı hemde düzenini bozmuştu

Yok mu duyan bilen bu ilaç hakkında 1 hafta oldu artık doktora gitmeli miyim

Merhaba canım. Bende esim asker diye kullanmistim. Düzeni müthiş derece de bozuyor ben 1 buçuk ay adet olmadigimi biliyorum. Bu ay yine devam etti doktor söktürücü verdi bu ay oldum. Ben iki kere kullanmak zorunda kaldığım için daha kötü oldu. Ama sıkma canını illa ki adet oluyorsun.

Çok teşekkür ederim tam rahatladım derken kahverengi akıntı fark ettim kafayı yiyeceğim sanırı artık

Kafayı yemene gerek yok. Kadınların tek dusmani stres. Kafana takma olmuyor diye daha da çok vücudun sana tepki veriyor. Sabreyle azcik.

Evet bozabilir düzeni. O yüzden yılda bir seferden fazla kullanılmaması gerekiyor. Çok sağlıklı bir hap değil yani. Bozması korkutmasın. Zamanla düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…