Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Primolut-n kullanıpta sonraki aylarda regl düzeni bozulan var mı arkadaşlar? Ağustos ayında ilacı bıraktıktan 3 gün sonra regl oldum ama bu ay hala olmadım böyle bir yan etkisi var mıdır? Normalde düzenlidir benim
Merhaba canım. Bende esim asker diye kullanmistim. Düzeni müthiş derece de bozuyor ben 1 buçuk ay adet olmadigimi biliyorum. Bu ay yine devam etti doktor söktürücü verdi bu ay oldum. Ben iki kere kullanmak zorunda kaldığım için daha kötü oldu. Ama sıkma canını illa ki adet oluyorsun.
Merhaba canım. Bende esim asker diye kullanmistim. Düzeni müthiş derece de bozuyor ben 1 buçuk ay adet olmadigimi biliyorum. Bu ay yine devam etti doktor söktürücü verdi bu ay oldum. Ben iki kere kullanmak zorunda kaldığım için daha kötü oldu. Ama sıkma canını illa ki adet oluyorsun.
Evet bozabilir düzeni. O yüzden yılda bir seferden fazla kullanılmaması gerekiyor. Çok sağlıklı bir hap değil yani. Bozması korkutmasın. Zamanla düzelir.