primolut n ve alkol kullanımı

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar merhaba küçük bir sorum olucaktı. Yaklaşık 2 hafta sonra kuzenimin düğünü olucak ve ben tam o tarıhlerde regl günüm. primolut n kullanmayı dusunuyorum fakat dugun oldugu için daha sonra eğlence için bir yerlere gidilicek benım sormak ıstedıgım hap ıle bırlıkte alkol sorun olur mu ?

Aslında hemen hemen her ilacın kullanımı sırasında alkol alınmaması tavsiye edilir. Bu özellikle karaciğerde metabolize olan ilaçlarda alkol kullanımı tavsiye edilmez. Çünkü karaciğerde hasara yol açabilir. Primolut-n için de bu geçerli. İlacı kullandığınız süre zarfında alkol alımını mümkün olduğu kadar kısıtlamanız sizin faydanıza olacaktır.
Sağlıklı günler..

ALINTI

Bence buraya soracağınıza internette ufak çaplı bir araştırma yaparsanız daha verimli sonuçlar elde edersiniz. Hiçbir ilaçlar alkol alınması istenmez zaten, sağlık bu, bence ya ilacı almayın ya da alkolü.

Valla benim de hep tatillere denk geliyor mecbur kullanıyorum primolut. dr alkol alma demişti. Ama ben alıyorum, bişey olmadı şimdiye kadar. Bünyeden bünyeye fark eder tabi.

Canım ya regl olmayı ya da alkol kullanmamayı tercih edeceksin.sakın riske girme.Zehirlenirsin filan Allah korusun

internette tam net bi bilgiye ulaşamadım ewet dogru genelde antıbıyotıkle alınması tavsıye edılmıyor ama prımolut n ıcın tam bılmıyordum

Valla benim de hep tatillere denk geliyor mecbur kullanıyorum primolut. dr alkol alma demişti. Ama ben alıyorum, bişey olmadı şimdiye kadar. Bünyeden bünyeye fark eder tabi.

tabıkı canım bende bı kac yerden okumustum alkol sorun olmuyormus dıye ama tabıkı bunyeye gore degıseblır

ben primolut kullanırken alkol alıyorum tatilde denk geldiği için senelerdir, bir sıkıntı yaşamadım. Ama dikkatli olmanda fayda var, bünyeden bünyeye değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…