• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Primolut -n kullananlar lekelenme sorunu yaşadınız mı?

Dahlia_

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
21.994
115.996
798
Merhaba kızlar
Adetimi 1 hafta kadar geciktirmem gerekiyor ve Primolut kullanmaya karar verdim..
Lekelenme ola bilir yazıyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Bir de kaç gün önce kullanmaya başladınız?
3 gün önce bsşlarsam ve 1 hafta geciktirmek için kullanırsam toplam 10 gün ilaç almış olucam, fazla almak istemiyorum.

Merhaba Canım ben bugün üye oldum. konulara bakarken senin sorun dikkatimi çekti. Ben o ilaçtan tatile giderken kullanmıştım. ilacı bıraktıktan iki üç gün içerisinde adet görüyorsun. lekelenme falan olmadı bende. sadece karnım biraz şişti o kadar. ama ilacın herhangi korkulacak yan etkisi yok

Merhaba kızlar
Adetimi 1 hafta kadar geciktirmem gerekiyor ve Primolut kullanmaya karar verdim..
Lekelenme ola bilir yazıyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Bir de kaç gün önce kullanmaya başladınız?
3 gün önce bsşlarsam ve 1 hafta geciktirmek için kullanırsam toplam 10 gün ilaç almış olucam, fazla almak istemiyorum.

Merhaba Canım ben bugün üye oldum. konulara bakarken senin sorun dikkatimi çekti. Ben o ilaçtan tatile giderken kullanmıştım. ilacı bıraktıktan iki üç gün içerisinde adet görüyorsun. lekelenme falan olmadı bende. sadece karnım biraz şişti o kadar. ama ilacın herhangi korkulacak yan etkisi yok

Hoşgeldin o zaman :)
Cevabın için teşekkür ederim.
Karnın şiş falan olması hiç sorun değil,
dini bir konu için soruyorum o yüzden lekelenme yapıp yapmaması çok önemli benim için

Back