Çok sağol canım yani kan vere bilirim .Hormon testi vermem lazım o yüzden .İlaç içtim evet .Eğer evde aspirin varsa içebilirsin ya da bir bardak soğan suyu iç tam anlamıyla sökülsün canım ama korkma ilaç içtin o yüzden değişik gelmiştir benimde tarlusal aldığımda öyle oluyordu sonra sökülüyordu
Evet canım bugünü 1 sayarsan 2. Gün vermiş oluyorsunÇok sağol canım yani kan vere bilirim .Hormon testi vermem lazım o yüzden .İlaç içtim evet .
Doktor şunu dedi ; adetin ilk 3 gün içerisinde gel dedi yani 1. Gün veya 3. Gün gel demedi o yüzden yarın vere bilirim
Ark merhaba ben adet düzensizliği yaşıyordum doktor ilaç verdi bana 10 gün kullan , ilacı bıraktıktan sonra 3 gün içerisinde adet olacaksın dedi bana ...ilacın adı Primolut-N kullananlar bilir .Neyse ilacı bıraktıktan sonra 3. Günde kanamam geldi ama çok az pedi bile doldurmadı yani ilk gün mü diye bilmiyorum.
Doktor da dedi bana adet olunca ilk 3 gün içerisin de hormon testi ver diye .Ben de Perşembe yola çıkmam lazım .Şimdi adetim bu kadar çok az ilken lekelenme tarzında bile olsa hormon testi veren var mı ? Vere bilirmiyim bu hormon testini ? Bilgisi olan cevap versin lütfen ..
Konum taşınmasın hemen cevaplarsanız sevinirim ...
Teşekkür ettim arkadaşta dedi bana ama geç olduğu için mesaj atamadım ben de ona buraya yazayım dedimHormon ilaçları adet miktarını şeklini değiştirir,gününü uzatır ya da kısaltır bunu unutma.. :)
İyi yapmışsın canımTeşekkür ettim arkadaşta dedi bana ama geç olduğu için mesaj atamadım ben de ona buraya yazayım dedim