• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

primolut-n kullanan

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
arkadaşlar önümüzdeki ay düğünüm var tam adet günüme denk geliyo :( aşırı adet sancısı çeken biriyim bir fitil keşfetmiştim ama çok ağır geldi sonradan :( şimdi bu geciktiriciyi kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa yardım edebilir düzeni çok mu bozuyo sonradan sancısı çok kötü oluyo diyenler de var :(

ben kullandım geçen sene benim de nikah-düğün arası 1 haftaydı sonra da 1 hafta balayı vardı adetim de nikahla düğün arasına denk gelecekti düğünde de adetli olacaktım hatta en fazla 10 gün kullanın diyor ama ben mecburen 12 ya da 13 gün kullandım... sadece adet öncesi şişkinliğim oldu hapı bırakana kadar devam etti normalden çok da farklı bir adet dönemi yaşamadım...

korunacaksan ve doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorsan bu adet döneminde başla ara vermeden devam et adet olmazsın böyle bir seçenek de var.

evet onu da okumustum canım ama suan zaten adetimin 3. günü ,o şişkinliğe razıyım ama düğün zamanı en olmadık yan etkilerini gösterir diye de çok tedirginim

Ben premolut N kullandım hiç bir zararını görmedim.. Sancım falanda olmadı

ben daha 1 hafta önce kullandım canım, adetımden 2-3 gun önce sabah akşam olarak. tatil için 4 gun kullandım. bıraktım 3. gün adet oldum. öyle soylemişlerdi benmde aynen öyle oldu ama değişebilir. kullandıgım süre boyunca şişkinlik vardı hep birde arada adet ağrım oluyordu cok az..

ama hap ile korunmayı düşünüyorsa hiç bulaşma primoluta falan, doğm kontrol hapına ara vermeden devam et zaten adet olmuyorsun , ben düğün zamanı oyle yaptım,hatta dogum kontrol hapı kullandıgım yıllarda ne zaman tatil gezi özel gun denk gelse bir iki fazla kullanıp adet günümü atlattım çok da harika oldu.. tabi abartmamak şartı ile. çok oynamamak lazım bunye ile ...

teşekkür ederim arkadaşlar doğum kontrol hapı için geç kaldım bu ilacı kullanıcam mecburen en sonki adetim bir nebze daha rahat geçti umarım çok sancım olmaz

evet hem düzeni bozdu hem de manyak gibi sancı yaptı çıldırıcaktım :KK35:

Ben bu ilacı mart ayında kullandım, adetimden üç gün önce başladım. bittikten iki gün sonra da adet kanamam oldu. Sancım çok fazla olmadı. Diğer adet günlerimdeki gibiydi bi farklılık yaşamadım. Ancak kuzenim de kullandı bunu tatil için. O çok fazla kanaması olduğunu söyledi. Belki bünyeden bünyeye değişiyordur.

Etkiliyormus adet olmama 4 gün vardı 1tane hap içim ertesi sabah adet oldum kaş yapiyim derken göz çıkardım

Ben de bu ilacı 4 gün kullandım. Sabah akşam iki kez kullanıyordum. Üç kez kullanmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Günde iki sefer yeterli oluyor. Adetimden üç gün once başladım kullanmayı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Bende ağrı ya da anormal kanama olmadı. Her zamanki adetim gibi adet gördüm.
Korkmayın fakat bunyeden bünyeye değişiklik olabilecegini unutmayın. Aldığınız gün sayısı da onemli etken olabilir. Ve günde iki kez kullanırsanız daha az ilaç almış olursunuz. Ben bu ilaci bi de 15 yasimdayken 7 sene önce kullandım. 10 gün sabah akşam kullanmıştım. Herhangi bir duzensizlik ya da anormal kanamam olmamıştı. Bunyenizi en iyi siz tanıyorsunuz doktor kontrolünde almanız sizin yarariniza.
Ve adet sancilarinizi dindirmenin en iyi yöntemi ağrılar bastirmadan ağrı kesici almaktır.

ben kullanmıştım. dr'uma danışarak tabiiki. düğünüme balayına denk geliyordu adetim. o telaşın içinde uğraşamam diye kullanmıştım. ne günüm değişti ne de aşırı sancım oldu. gayet iyiydim yani.

Back