Primolut-n kullanan var mı?

babyb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2021
13
5
1
22
Arkadaşlar kullanan cevap verebilir mi? Bir çok kötü yorum okudum şişme vs bugün regl oldum ve kullanmaya başlayacağım biri beni bilgilendirebilir mi?

Arkadaşlar kullanan cevap verebilir mi? Bir çok kötü yorum okudum şişme vs bugün regl oldum ve kullanmaya başlayacağım biri beni bilgilendirebilir mi?
Bünyeden Bünyeye değişebilir ama ben ilacı bıraktıktan sonra çok yoğun adet gördüm şişkinlik olmadı

Bünyeden Bünyeye değişebilir ama ben ilacı bıraktıktan sonra çok yoğun adet gördüm şişkinlik olmadı
Şişkinlik, sinir falan denildi bir de ben öncesinde değil olduğum gün başlayacağım 4 gün kullanacağım sadece sizce bir sorun olur mu? Tatile gideceğim ve erkek arkadaşımla:) bu yüzden kullanmayı düşünüyorum

Yok hayır bende tatilde kullanmıştım yakın zaman da arkadaşım da kullandı bıraktıktan 2 gün sonra adet oldu onunda aynı şikayeti oldu şişkinlik değil ama yoğun ve ağrılı geçti adeti. Sorun olacağını sanmıyorum farklı yan etkilere yaşabilirsiniz her söylenen olmuyo

Tamamdir cok tesekkür ederim

Sizi bir kez daha rahatsız ediyorum ama günde 3 kere kullanacağım ben sabah öğle akşam mı aynı anda mı atayım

Sizi bir kez daha rahatsız ediyorum ama günde 3 kere kullanacağım ben sabah öğle akşam mı aynı anda mı atayım
Neden 3 kere eczacınız falan mı öyle önerdi ben 2 kullandım bide aynı anda atmayın tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…