Primolut-n Adet Geciktirici ile İlgili Bir Sorum Var

ManyakPrenses

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
5.644
6.166
198
32
Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse Eylülde tatile gidiyoruz. Sonradan farkettim ki reglim o tarihlere geliyor. Aslında daha öncede bu ilacı kullanmıştım ama o zaman tatil dönemindeydi. Biraz sıkıntılı geçmişti. Öyle olmasını istemediğim için temmuz ayında bu ilacı almayı düşünüyorum. Öyle kullanırsam diğer adet tarihimi de ileri atar diye düşündüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu acaba lütfen bu yöntemle adet tarihimi ileri atabilir miyim?

Benim de tam düğün günüm ve balayıma denk geliyor. Kara kara düşünmekteyim. Verilecek cevapları ben de merakla bekliyorum. Mantıklı gibi geldi bana

Benim de tam düğün günüm ve balayıma denk geliyor. Kara kara düşünmekteyim. Verilecek cevapları ben de merakla bekliyorum. Mantıklı gibi geldi bana

Benimde reglim düğüne geliyordu. Reglimden 5 gün önce başladım günde 3 tane içtim düğünümü balayımı yaptım ikinci kutuyuda aldım tabi mecburen. İlacı bırakınca 3.gün regli oldum

Benimde reglim düğüne geliyordu. Reglimden 5 gün önce başladım günde 3 tane içtim düğünümü balayımı yaptım ikinci kutuyuda aldım tabi mecburen. İlacı bırakınca 3.gün regli oldum
Teşekkürler cevabın için peki diğer aydaki döngün nasıl oldu yani ileri attımı

Primolout işe yarıyor evet daha öncede kullanmıştım yani yılda en fazla 1-2 kez kullanılabiliyor fazlası zararlıymış. Ben adet günümden 4 gün önce başlamıştım 3 tane değilde günde 2 tane aldım ve bıraktıktan 2 gün sonrada adet olmuştum Yani ilaç başarılı kullanabilirsin korkmadan

Teşekkürler cevabın için peki diğer aydaki döngün nasıl oldu yani ileri attımı

Doktorum bana günde 3 tane içmemi söylemişti o yüzden 3 tane içtim canım. Bir dahaki ay 6 gün kadar geciktim. Doktora gittim doktor gerek evlilikten gerekse ilaçtan dolayı hormon dengemin değişebileceğini bunun tamamen normal olduğunu söyledi.

Evet kullanarak gününü ileri atabilirsin. Ama bırakıp tekrar adet olduğunda dehşet bi.sanci ve yoğun kanama seni bekliyor

Cevabın için çok teşekkürler bende riske atmayıp günde 3 tane içeyim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…