Primolut-N 5mg tablet kullanan varmi..

Karpay48

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
152
104
18
39
merhaba arkadaslar iki hafta once rahim kalinlasmasi yuzunden bi operasyon gecirdim.. bugun tekrar kontrole gittim .. doktor istenilen incelige kavusmamis dedi... ovyuzden (primolut n) diye bir hap verdi adet sökücu dedi .. adetten sonra tekrar bakilacakmis rahime inceldimi diye.. yoksa tekrar kürtaj dedi.. cok yoruldum bu dertten bu hapi icen varmi? Ictikten ne kadar sonra kanama basliyor

Primolut-N adet geciktirici olarak biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim. Başka bir hekime sormak da fayda var. Yukarıdaki arkadaş haklı.

Merhaba , banada kist var deyip vermişti doktorum ve temizlemişti kisti. ilaç bittikten sonra yaklaşık 3-4 gün sonra hastalanıyorsun.

Adet geciktirici olarak cok kullandim. Ama ilac birince hemen regl oluyorsunuz. Belki o yuzden vermiştir.

adet geciktirici değil miydi bu bu maksatla kulanmıştım bi kere ben de etkisi pek hoş olmamıştı, bi daha da kullanmam
ama senin doktorun tedavi amacıyla vermişse kullan tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…