Primolut kullananlar

egejale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
36
32
88
44
Merhaba kızlar. Pko var. Dr. Primolut verdi ilacım biteli 3 gün oldu. Bir süredir lekelenme oluyor ve hatta zaman zaman kan geliyor ama sökülemiyor adetim. Kullanan varsa eğer kaç gün sonra söküldünüz. Sökülmesi için işe yarar bir tavsiyeniz yöntem var mı. Şiştim artık çünkü.

Primolutu ben adet duzenlemesı ıcın kullanmıstım hatta kanamayı durdursun dıye. Bırakıncada zaten adet oldum. Sökülememeniz ıcın neden primolut verdı orasını anlamadım tarlusal verıyo genelde doktorlar

Primolutu ben adet duzenlemesı ıcın kullanmıstım hatta kanamayı durdursun dıye. Bırakıncada zaten adet oldum. Sökülememeniz ıcın neden primolut verdı orasını anlamadım tarlusal verıyo genelde doktorlar
Dr.um adetimi düzene sokmak için verdi ilaç bitince adet olacaksın dedi. Bir kaç gündür lekelenme ve kan geliyor azar azar ama sökülemiyorum. Tarlusal işe yarar mı başlaması için.

Dr.um adetimi düzene sokmak için verdi ilaç bitince adet olacaksın dedi. Bir kaç gündür lekelenme ve kan geliyor azar azar ama sökülemiyorum. Tarlusal işe yarar mı başlaması için.
Ewet ama dr sormadan kullanmamalısın

Günlerdir kırmızıyı görüyorum ama sökülme olmuyor karın ağrısı vs bir belirti de yok. Duygular derya olmuş akıyor. Moralim bozuk, ağlamaklıyım sebep yok :) Ne zor şey imiş.

Benim gibi girip durumuna cevap arayanlar için not bırakıyorum :)
Kızlar primolut etkileri kişiden kişiye ve bünyeye göre değişiyor. Günlerdir lekeleme yaşarken ve sökülmesini beklerken normale döndüm sayılacak durumdayım şuan. 33 günde bir adet gören biri olarak tanımlayabilirim kendimi artık. İlaçların etkisi ne olacak bir sonraki adette görüp tecrübe edeceğim.

Merhaba günlerdir bu sayfayı takipteyim bugün üye oldum sırf sizlerle iletişime girmek için cvplarınız içim şimdiden teşekkürler
Geçen ay adetime 2 gün kala geciktirici kullandım ve bıraktıktan iki gün sonra adet oldum normaldi herşey yeni adet tarihime yakın günlerde geri çekilme yöntemi ile korunarak ilşki yaşadım adetim bugün dahil 11 gün gecikti ve 7.8.9 gecikme gününde ayrı ayrı test yaptım negatif çıktı ilacın etkisinden mi gecikti yoksa testlerin yanılma ihtimali var mı :(

Canım inan sana şöyledir diyecek tecrübeye sahip değilim. Primolut kullandım adetimi düzenlemek için ama işe yaramadı bende. Yine süreç uzadı 3 gün önce oldum biter sanırım yarın.

Back