PRİMOLUT İLAÇ

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
28
Arkadaşlar tatile gideceğim için primolut almaya başladım. Ama kullanırken bile aşırı sancı yaşıyorum karnım şişiyor. Biraz da lekelenme oldu normal mi bunlar? Bırakmalı mıyım?

Merhaba, ben balayı için kullandım daha yeni. Reglim bazen 2-3 gün öncesine bazen sonrasına atıyor ben ne olur ne olmaz 5-6 gün öncesinden kullanmaya başlamıştım. İlk birkaö gün regl olacakmışım gibi ağrı hissettim ama kanamam olmadı, hemde 1. kutuyu bitirmiş 2. kutuya geçmiştim o kadar uzun süre kullandım, 15 gün kadar. Herkes ilacı bıraktığınızda inanılmaz ağrı olduğunu dayanamadığını sanki rshminin söküldüğünü o kadar acı olduğunu yazmıştı internette. Ben ilacı bıraktım 3-4 gün sonrasında regl oldum. Benim ilk günüm normalde çok ağrılı olur aman aman ağrım olmadı sadece başım çok ağrıdı o da kan pıhtısı geliyordu, ilacın prospektüsünde de yazıyor zaten ilacı bıraktığınızda reglinizde pıhtı olabilir pıhtı şiddetli migren yapabilir diye. Merak etme sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…