Pudra, Fondöten, Kapatıcılar primer nedir

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
Selam kızlar, göz makyajı yapmadan önce alta sürülen bir şey varmış primer deniyor böylece farın rengi daha çok ortaya çıkıyor ve makyaj daha dayanıklı oluyor, ayrıca farın gözkapağında toplanmasını önleyen bir ürün daha varmış. İngilizcesi de-crease. bana marka önerebilirmisiniz ve bunların Türkçesi nedir?

primer = baz. yapcağın makyajı daha güzel ve kalıcı hale getiriyor. mesala göz için istiyorsan, baz sürüp sonra farı sürersen, far rengini tam olarak verir ve daha kalıcı olur. mac de var. sırf göz kapağı için değil, yüz, dudak, kirpik için de primerler var.

Sağol canım mac e bakacağım. Peki bu göz için olanı aynı zamanda toplanmayı da önlüyormu?

pilar açıklamış çok güzel. bide laura mercierin ve beyunun var benim bildiğim. beyunun ürününü kullandım cidden far daha canlı ve kalıcı oluyor. toplanma olmuyor. özellikle simli farlarda krem farlarda oluşan toplanmayı önlüyor.primer derken zaten ingilizcesi birinci ilk demek, yani ilk olarak kullanılan demek. far sürmeden önce kullandığın yada fondöten sürmeden önce kullnadığın ürünlere primer deniliyor. laura mercierin ürünleri en iyi ürün seçilmişti. ama primerden üründen önce nemlendirici de sürersen daha iyi olur.ama eğer cildin çok sorunlu değilse ve makyajının çok uzun süre dayanması gibi bi sorunun yoksa kullanma derim. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kanebonunkini denemiştim o da çok iyi canım göz için olanı var yüz için olanı da ayrı..baz da en iyi marka kanebo diyebilirim

DÜzenlı nemlendırıcı kullanırsan yÜzÜnde pÜtÜrlÜkler olmayacaktır ve makyajın 10-12saat sıratında eskımeden kalacaktır bır baŞka ÜrÜn daha gerekmeyecektır bencesı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…