ben de iki oğlumda prima vea haggies kulanıyorum,sizin endişe özel madde dediğiniz yok bezlerde,sadece kuru jel gibi bir şey bütün bezler içerikliler,ayrıca bildiklerim şunlar: uzun süre prima ve haggies ile çalıştımşutarafagitti,kendi ülkemde,ve bize tanıtırken uzman arkadaşim uyarı yapardısüprizzzzz ve biz bu bilgiği satici elemanlara aktarırdık ve onlar da müşterilerevereliniortak,bebek bezi nekadar az ve kısa zamanda kulanırsanız ve kurtulursanız o kadar bebek için iyiturkbayragi,özellikle yaz aylarında erkek bebekler için geçerli bu tarz uyarı,sebebi :bebek yazın sıcaklarda çişi yaparken o çiş zaten çok sıcak ve yaz aylarında hemen soğumaz,bebiğin genet.organlar o sıcağın içinde pişiyor resmen:1shok: ve bu nedenler ilerde yaşlarda kısırlığa sebeb oluyor:1ninca:,bu bilimsel araştırmış ve kanıtlanmış bir durum,mesele benim ülkede bebeklerde ancak misafirliğe ve gezmelere giderken altında bez görebilirsınız:1rolleyes:,bezler tane tane satılıyor yerimseniben,kimse paket paket almıyor,pahalı değil,sağılık açisındana.s,yane bu türkiye ye özel yapılan bir şey değil,benim ilk oğlum 10 aylikken bezinden tamamen kurtulmuş:lepi:,şimdi ikinci bebeğim 10,5aylik ve kakasını lazimlığa yapıyor,bezi gündüz uyurken bağlamıyorumannişler merhaba
oğluma 3 aylık bi oğlum var bez olarak prima kullanıyorum çokta memnum benden bir ay önce doğum yapan bi arkadaşım bi süre kendisininde prima kullandığını ama bi arkadaşının ithal edilen bebek ürünlerine türkler çogalmasın diye kısırlığa neden olan madde koyduklarını söyledi.içime bi kurt düştü bu durum hakkında bilgisi olan varmı. acaba sizer hangi marka bez kullanıyorsunuz ve nedenini paylaşırmısınız
malesf bilimsel gerçek:1no2:,ben de kulanıyorummafoldumben,ama elimde geliğinde azinanmıyorum ben saçmalık
ben de iki oğlumda prima vea haggies kulanıyorum,sizin endişe özel madde dediğiniz yok bezlerde,sadece kuru jel gibi bir şey bütün bezler içerikliler,ayrıca bildiklerim şunlar: uzun süre prima ve haggies ile çalıştımşutarafagitti,kendi ülkemde,ve bize tanıtırken uzman arkadaşim uyarı yapardısüprizzzzz ve biz bu bilgiği satici elemanlara aktarırdık ve onlar da müşterilerevereliniortak,bebek bezi nekadar az ve kısa zamanda kulanırsanız ve kurtulursanız o kadar bebek için iyiturkbayragi,özellikle yaz aylarında erkek bebekler için geçerli bu tarz uyarı,sebebi :bebek yazın sıcaklarda çişi yaparken o çiş zaten çok sıcak ve yaz aylarında hemen soğumaz,bebiğin genet.organlar o sıcağın içinde pişiyor resmen:1shok: ve bu nedenler ilerde yaşlarda kısırlığa sebeb oluyor:1ninca:,bu bilimsel araştırmış ve kanıtlanmış bir durum,mesele benim ülkede bebeklerde ancak misafirliğe ve gezmelere giderken altında bez görebilirsınız:1rolleyes:,bezler tane tane satılıyor yerimseniben,kimse paket paket almıyor,pahalı değil,sağılık açisındana.s,yane bu türkiye ye özel yapılan bir şey değil,benim ilk oğlum 10 aylikken bezinden tamamen kurtulmuş:lepi:,şimdi ikinci bebeğim 10,5aylik ve kakasını lazimlığa yapıyor,bezi gündüz uyurken bağlamıyorum,ya da bahçede oynarken,o da alıştı ve bezi gördüğü anda kıametler kopyorkaydirigubbakcemile3,sadece dikkat edelim arkadaşlar:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?