Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 8 haftalık hamileyim dün doktordan mıde bulantısı ıcın ilaç istedim prilam dr yazdı aşırı derece kusmam vardı çünkü gece 1 tane kullandım ama ağız kuruluğu yaptı böyle durum yaşayan var mı devam etmelimiyim sizce
Valla kusmaktan midem boğazım her yerim acıyodu. Bitane içiyorum yatmadan ertesi güne pamuk gibi bir gün geçiriyorum. Ağız kuruluğu daha çok su içmeme neden olduğu için de avantaj sayıyorum
Merhaba 8 haftalık hamileyim dün doktordan mıde bulantısı ıcın ilaç istedim prilam dr yazdı aşırı derece kusmam vardı çünkü gece 1 tane kullandım ama ağız kuruluğu yaptı böyle durum yaşayan var mı devam etmelimiyim sizce
Benim de çok bulantılı geçen bir sürecim var ve prilam kullanıyorum ağız kuruluğu yaptığını farketmedim çünkü hep su içmeye çalışıyorum ama prilamın kesinlikle faydası var ben iki doktora da sordum gebeler için geliştirildi bu ilaç dedi
Çok teşekkür ederim zararı olur mu gıbısınden sordum aslında yan etkileri okuyunca bunlar olunca bırakın yazdığı ıcın ama dedıgıniz gibi kusmaktansa ağız kuruluğu hıc bırsey degıl su ıcıp dengelerım onu