I IZMIRRRRRRRR Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2023 26 -2 27 15 Eylül 2023 Konu Sahibi IZMIRRRRRRRR #1 Pril excellence kullanan varsa nasıl memnun olan var mı indirimden aldım ama hiç denemedim bilen varsa lütfen ona göre hiç kullanmıcam
Pril excellence kullanan varsa nasıl memnun olan var mı indirimden aldım ama hiç denemedim bilen varsa lütfen ona göre hiç kullanmıcam
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.544 88.734 15 Eylül 2023 Konu Sahibi IZMIRRRRRRRR #2 Niye kullanmayacaksınız ki bi denemekten zarar gelmez
I IZMIRRRRRRRR Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2023 26 -2 27 19 Eylül 2023 Konu Sahibi IZMIRRRRRRRR #3 Makineyi zarar vermesinden korkuyorum kaynanam başka marka bı deterjan kullandı makineyi bozdu i yüzden korktum bende sormak istedim tabi denerim bı tane kullanan var mı acaba diye tecrübeli olanlara sormak istedim sadece
Makineyi zarar vermesinden korkuyorum kaynanam başka marka bı deterjan kullandı makineyi bozdu i yüzden korktum bende sormak istedim tabi denerim bı tane kullanan var mı acaba diye tecrübeli olanlara sormak istedim sadece