• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prf.dr Taşkın Yucel e revizyon ameliyatı olan var mi?

Slm.içinizde prf.dr Taskin yücel e revizyon ameliyatı olan var mi acaba?
Beni revizyonluk hale getirdi . Sakın . Burnum çöktü. Bide dışardan olmicak bi yerden kesi yapmış iz kaldı. Kikirdaklarimi almış şimdi kulaktan alıncak onun yüzünden. Gereksiz protez aldırdı koydu . Şimdi protez yok diyor inkar ediyor. Ben kendimmi koydum bu protezi diyorum gösterip yüzümdeki küçük nasal spin protezi . Verilen Cvp : olabilir kendin koymussundur belki. Aldirdiniz ya bin TL idi 13 sene önce diyorum. Cvp :yok ben protez koymadm dayımla babama soruyorum hatırlıyorlar. burnumun altını sağ dudak üstü görünür kesi yapmis. Tampon çıkarken aynaya bakınca sordum. Bu ne ? Cvp : zaten orda iz vardı kolay olsun diye orayı kestim. Protezi ordan koydum. Sonuç çok kötü iz kaldı. Ben simdi nasıl susayim maddi manevi sağlık estetik ne varsa aldı götürdü. En çok yıkan da inkar etmesiiii

Ben sizin tam aksinize o kadar memnunum ki Allah bin kere razı olsun taşkın hÖcalan ben 4 ay önce revizyon oldum burnum çok mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum

Muayeneneye gittiğiniz zaman ne demek istedigimi anlarsın ben hayatımda o kadar mütevazi bir doktor görmedim iyi var instagram adresim kaksoyluu fotolar imda var

Ben ekim ayında Taşkın hocama ameliyat oldum kendisinden çok memnun kaldım ameliyat sonrası morluklarım bile yok denecek kadar azdı gören herkes burnumun şeklinin çok doğal ve güzel olduğunu söylüyor benden sonra iki arkadaşımda taşkın beye ameliyat oldu onlarda çok memnun yazılanları okuyunca çok şaşırdım taşkın bey işinin ehli bence

Pardon kaksyluu ben buraya gerçekten tüm gerçekliğiyle yazıyorum ilk ameliyattan sonra psikolojim bozulmuştu tüm doktorlar ya vurdum duymaz yada şans diyorlardı gerçekten psikolojim bozulmuştu ama taşkın hoca beni o kadar rahatlattı ki o kadar güven verdik ı gözüm kapali girdim ameliyata ve psikolojisi bozuk olan bi hastayı hiç bir doktor kabul etmezken taşkın hoca benim yanımda oldu her zaman ameliyat sonrası da istediğim zaman ulasabildim eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana cünku ben bu süreçte çok yiprandim

24 yaşındayım. Burnumda kemer ve nefes problemi vardı. Arkadaşım ve kuzenimin referansıyla Taşkın hocayla tanıştım.Hastaya yaklaşımı,ilgi ve alakasıyla çok güvendim iyiki güvenmişim ilk gün kendisinden ameliyat randevusu aldım ve 10 gün sonra ameliyat oldum burnum çok güzel, doğal oldu ve nefes problemim tamamen ortadan kalktı çok memnunum rinoplasti ve revizyon düşünen herkese Taşkın Bey'i tavsiye ediyorum :)))

Benimde burnumda et ve yamukluk vardı nefes almakta çok zorlaniyordum gittiğim Dr ameliyat dedi ama ben korktum bi arkadaşımın tavsiyesiyle Taşkın Yücel beye gittim hemen 4 gün sonraya randevu aldım ameliyatimi yaptı çok çok çok memnun kaldım iyiki Taşkın beye ameliyat olmuşum 5 arkadaşımı goturdum onların da ameliyatını yaptı onlarda çok memnun kaldım 2 arkadaşım daha ameliyat olacak yaptığı ameliyatları sosyal medyadan takip ediyorum gayet doğal ve başarılı şimdiye kadar Taşkın beyle ilgili kötü bi yorum ve duyum almadım insanlığı ve doktorlugu tartışılmaz kesinlikle doğru adres

Damlasimba snmriz ve angelcan sadece doktoru övüp çıkmışlar notumu buraya düşüyorum reklam amaçlı uyeler

Kızlar lütfen gerçekten oldunuz mu bu doktora yazın ona göre gidelim başka mesaj atın varsa resim

Back