Kızlar merhaba benim soruma yanıt verirseniz çok sevinirim. Eşimle ilişkiye girdik üst pozisyondayken prezervatif içime girmiş ama bunu hemen farkettim.Ve tam içeri girmemişti ucundan çektiğimde hemen çıktı yani parmakla falan çıkarmadım prezervatifi, içime sıvı bir şey geldiğini de hissetmedim . Sizce hamile kalma olasılığım var mı. Birde ilişkiden sonra kasıklarım ağrıdı bu yüzden şüphelendim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prezevatifin içeride kalması yardım
- Konu Sahibi Neola1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik hamilemiyim prezervatif
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Boşalma direkt olmadıysa ve yumurtlama dönemi değilse ihtimal çok düşüktür. İçime sperm geldi mi veya olur mu stresten kaynaklı rahimde kasılma, kasık ağrısı olmuş olabilir.Kızlar merhaba benim soruma yanıt verirseniz çok sevinirim. Eşimle ilişkiye girdik üst pozisyondayken prezervatif içime girmiş ama bunu hemen farkettim.Ve tam içeri girmemişti ucundan çektiğimde hemen çıktı yani parmakla falan çıkarmadım prezervatifi, içime sıvı bir şey geldiğini de hissetmedim . Sizce hamile kalma olasılığım var mı. Birde ilişkiden sonra kasıklarım ağrıdı bu yüzden şüphelendim.
Farkettiğimde boşalma olmuş durumdaydı. Yumurtlama döneminde dün ve bugün yüksek gösteriyor ama hissederdim herhalde sıvı içime gelseydi bilmiyorum, kasıklarım hala ağrıyor.Boşalma direkt olmadıysa ve yumurtlama dönemi değilse ihtimal çok düşüktür. İçime sperm geldi mi veya olur mu stresten kaynaklı rahimde kasılma, kasık ağrısı olmuş olabilir.
- 20 Ekim 2009
- 4.426
- 4.921
- 723
Kasık ağrısından dolayı mı?Hissetmeyebilirsniz sıvı geldiğini.. baya riskli duruyor durumunuz
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Sanırım bu durumda gecikmeyi bekleyip artık hayırlısı demek oluyor.Farkettiğimde boşalma olmuş durumdaydı. Yumurtlama döneminde dün ve bugün yüksek gösteriyor ama hissederdim herhalde sıvı içime gelseydi bilmiyorum, kasıklarım hala ağrıyor.
Çok ıslaklık durumunda boşalma hissedilmeyebilir.
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Yani ıslaklık varsa içinize gelmiş olabilir hissetmiş olmayabilirsiniz demek istedim ***Sanırım bu durumda gecikmeyi bekleyip artık hayırlısı demek oluyor.
Çok ıslaklık durumunda boşalma hissedilmeyebilir.
Anladım teşekkür ederim, ya ben pek bilmiyorum hamilelik mevzusunu denemedik hiç şuan düşünmüyorduk da hayırlısı, kasık ağrısı neden olur peki normal miYani ıslaklık varsa içinize gelmiş olabilir hissetmiş olmayabilirsiniz demek istedim ***
- 20 Ekim 2009
- 4.426
- 4.921
- 723
Hayır içerdeyken boşalmış ve yumurtlama dönemindesiniz.Kasık ağrısından dolayı mı?
Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Ben üst pozisyondaydım.Belki bu ihtimali düşürür, artık bekleyip göreceğizHayır içerdeyken boşalmış ve yumurtlama dönemindesiniz.
- 20 Ekim 2009
- 4.426
- 4.921
- 723
Kesinlikle istemiyorsanız ertesigün hapı vs deneyenilirsiniz. Olursa olsun diyorsanız ds bekleyin bakalm ilk seferde hamile kalan çok az. Kasık sızlamasının hevelikle alakalı oldupunu düşünmüyorum anında öyle. Benm rahmim tersmiş mesela her ilişki sonrası kasık ağrısı yaşıyorm. Size ilk kez olduysa da psikolojktir diye düşünüyorum.Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Ben üst pozisyondaydım.Belki bu ihtimali düşürür, artık bekleyip göreceğiz
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
İlk başta stres kaynaklı yaptığınızı düşündüm.Anladım teşekkür ederim, ya ben pek bilmiyorum hamilelik mevzusunu denemedik hiç şuan düşünmüyorduk da hayırlısı, kasık ağrısı neden olur peki normal mi
İhtimalleri göz önünde bulundurularak yumurtlama ve boşalma ihtimaline karşı bir ihtimal ağrı bundan olmuş olabilir.
Bazen düşünmeden de gebelik olabilir bu kadar stres yapmayın
- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
What !? Birnuma fake kokusu geiyo ilişkiden sonra kasıkların ağrıdı diye gebelikten mi şüphe ediyorsun !?
Birde ilişkiden sonra kasıklarım ağrıdı bu yüzden şüphelendim.
Haha fake değilim geçen yıl çokça bu sitedeydim vajinismustan, kasık ağrıdı diye gebelik demeyelim de ilişki sonrası hepsi birleşince olayımla olabilir mi diye düşündüm,What !? Birnuma fake kokusu geiyo ilişkiden sonra kasıkların ağrıdı diye gebelikten mi şüphe ediyorsun !?
Geçmiş olsun rahim tersliğini ilk kez duydumKesinlikle istemiyorsanız ertesigün hapı vs deneyenilirsiniz. Olursa olsun diyorsanız ds bekleyin bakalm ilk seferde hamile kalan çok az. Kasık sızlamasının hevelikle alakalı oldupunu düşünmüyorum anında öyle. Benm rahmim tersmiş mesela her ilişki sonrası kasık ağrısı yaşıyorm. Size ilk kez olduysa da psikolojktir diye düşünüyorum.
- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
PikiHaha fake değilim geçen yıl çokça bu sitedeydim vajinismustan, kasık ağrıdı diye gebelik demeyelim de ilişki sonrası hepsi birleşince olayımla olabilir mi diye düşündüm,
- 20 Ekim 2009
- 4.426
- 4.921
- 723
Hastalık mı emin değilim. Doğuma bir iki ay kala öğrendim .Geçmiş olsun rahim tersliğini ilk kez duydum
Ya ben ne oldupuna bakmadan yazdım, yazdıktan sonra baktım beş kadından 4ü böyleymiş hatta bende böyleyim diye düşündüm regli ağrım çok olur çünküHastalık mı emin değilim. Doğuma bir iki ay kala öğrendim .
- 20 Ekim 2009
- 4.426
- 4.921
- 723
Benim de inşallah değldir. Düzü daha iyiYa ben ne oldupuna bakmadan yazdım, yazdıktan sonra baktım beş kadından 4ü böyleymiş hatta bende böyleyim diye düşündüm regli ağrım çok olur çünkü
İnş kendi kendime teşhis koyamam tabi ama çok ağrım olur regli zamanıBenim de inşallah değldir. Düzü daha iyi
Ben size bi şry sormak istiyorum hamile olduğunuz zaman ilk belirtileriniz nasıldı biveya hemem hissettiniz mi olduğunuzda