Prezervatifle korunup hamile kalan var mı?

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
933
537
103
Herkese merhaba konunun yeri burası mıdır bilmiyorum ama benim için büyük bir dert olduğu ortada. Konuya geleyim benim çok düzenli olan bir adet düzenim var iki çocuğum var emzirme dönemlerinde dahi en fazla bir bilemedin iki gün gecikmisimdir. Eşimle her daim korunarak düzenli bir cinsel hayatımız var. Ama maalesef 4 gündür bir türlü adet olamadim ve o kadar stres yapıyorum ki gebelik testi yapmaya korkar oldum yanlış anlaşılmasın çok şükür iyi bir evliliğimiz var ama 3. Bir çocuk düşüncesi bile kalbimi daraltıyor sorum şu markası O..y nirvana olan prezervatiflerinden kullanıp kazara hamile kalaniniz var mı?

Herkese merhaba konunun yeri burası mıdır bilmiyorum ama benim için büyük bir dert olduğu ortada. Konuya geleyim benim çok düzenli olan bir adet düzenim var iki çocuğum var emzirme dönemlerinde dahi en fazla bir bilemedin iki gün gecikmisimdir. Eşimle her daim korunarak düzenli bir cinsel hayatımız var. Ama maalesef 4 gündür bir türlü adet olamadim ve o kadar stres yapıyorum ki gebelik testi yapmaya korkar oldum yanlış anlaşılmasın çok şükür iyi bir evliliğimiz var ama 3. Bir çocuk düşüncesi bile kalbimi daraltıyor sorum şu markası O..y nirvana olan prezervatiflerinden kullanıp kazara hamile kalaniniz var mı?
İlişkinin başında mı takıyor yoksa ilerleyen zamanda mı ? Zevk suyunda sperm bulunur. Prezervatifde delik vs oluştuysa yine olabilir. Test yapmadan bilemezsiniz maalesef

Yok ben hiç hamile kalmadım kondom kullanırken. Yani ilk çocuğumdan sonra 3 yıldan fazla prezervatifle korunduk kalmadım sonra korunmadık kaldım. İkincide 1 yıldan sonra korunmayı bıraktık öyle bırakınca gebe kaldım. 3.de de korunuyoruz kalmadım daha düşünmüyorum zaten çünkü düzgün kullanırsan kalmazsın. Siz de gebe değilsinizdir benim de bazen gecikebiliyor.

Stresten gecikme olabilir. Kan verip emin olun en iyisi.

Yok ben hiç hamile kalmadım kondom kullanırken. Yani ilk çocuğumdan sonra 3 yıldan fazla prezervatifle korunduk kalmadım sonra korunmadık kaldım. İkincide 1 yıldan sonra korunmayı bıraktık öyle bırakınca gebe kaldım. 3.de de korunuyoruz kalmadım daha düşünmüyorum zaten çünkü düzgün kullanırsan kalmazsın. Siz de gebe değilsinizdir benim de bazen gecikebiliyor.
Umarım öyledir benim iki çocuğumda da korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım o yüzden çok dikkat ederim aslında ama adet olayım ilk iş spiral taktırmak olacak

Bence hamile olma ihtimaliniz çok düşük...kafam rahat olsun derseniz kan tahlili verin. Beklemek öğrenmekten daha stresli bence

Prezervatifte delik olsa bile afedersiniz ama içe boşalmış gibi bir ekstra sıcaklık hissedilmez miydi sperm aktığı takdirde? Henüz 4 gün olmuş eğer çok kafanıza takıyorsanız stresten bile gecikme yaşayabilirsiniz. Mevsim geçişleri de bir etken. Geçen aylarda reglim 10 gün gecikmişti kabus gibi günlerdi :D karın masajı ve regl egzersizi yaptıktan 1 gün sonra adet olmustum.

Benim bi arkadaşım 6 7 yıldır sadece geri çekilmeyle korunduklarını söyledi hiç hamile kalmamış mesela kondomla da kalmazsınız heralde ya

Back