• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatifle korunduk ama adet olmadım korkuyorum?

saskinbakkal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
7
1
1
23
Merhaba, etrafımda danışabileceğim bir kişi yok lütfen yardımcı olun.
Erkek arkadaşımla uzun süredir bir birlikteliğimiz var ve cinsel birlikteliğimizde yeni yeni olmaya başladı. İlişki başlamadan önce birkaç kez prezervatifsizken girip çıktı sonra rahatsız olduğumu söyledim prezervatif taktı. Prezervatifle boşalırken bile dışarı çıktı akma vs olursa diye. Bu ilişki yumurtlama günümden 2 gün sonra oldu, 9 temmuzda. 20 temmuzda adet olmam gerekiyordu hiç şaşmaz normalde ama 3 gün gecikti. Hamile kalmış olabilir miyim? Test yapmalı mıyım test için kaç gün beklemeliyim? Çok korkuyorum. Bu hafta direksiyon sınavım vardı ona çok stres yapmıştım ondan dolayı mıdır sizce? Erkek arkadaşım merak etme ben boşalırken bile dışarı çıktım diyor, ama zevk suyu o birkaç kez girdiği zaman gelmiş olabilir diye korkuyorum. Gecikme normal midir? Daha iyi hangi yöntemle korunabilirim?

3 gun cok erken belli olmaz 😔
Ama ilişki üstünden 13 gün geçti neredeyse evde yapılan testlerde belli olmaz mı? Yoksa gecikme durumu olup olmadığı mı belli olmaz demek istediniz? Normalde hep günü gününe oluyordum ve hiç adet olacakmış gibi bi hissiyatta yok ne ağrı ne şişkinlik o yüzden panik oldum. Bilgisizim kusura bakmayın.

Ama ilişki üstünden 13 gün geçti neredeyse evde yapılan testlerde belli olmaz mı? Yoksa gecikme durumu olup olmadığı mı belli olmaz demek istediniz? Normalde hep günü gününe oluyordum ve hiç adet olacakmış gibi bi hissiyatta yok ne ağrı ne şişkinlik o yüzden panik oldum. Bilgisizim kusura bakmayın.
Ne kusuru estagfullah 😌
Kan testi yaptirsan olabilir o zaman 13 gun icinde evdeki testerde cikabilir 😍bence yap

Stres adet gecikmesi yapiyor canim. Stresten buyuk ihtimalle birde ustune simdi acaba hamilemiyim diye streslendin daha da gecikir allah bilir 😅🤦🏻‍♀️ sıkma canini 1 hafta bekle gecikmeyi
İnşallah gecikmez yarın hem test hemde tartusal almaya gideceğim.

Erkek arkadaşımla uzun süredir bir birlikteliğimiz var ve cinsel birlikteliğimizde yeni yeni olmaya başladı. İlişki başlamadan önce birkaç kez prezervatifsizken girip çıktı sonra rahatsız olduğumu söyledim prezervatif taktı. Prezervatifle boşalırken bile dışarı çıktı akma vs olursa diye. Bu ilişki yumurtlama günümden 2 gün sonra oldu, 9 temmuzda. 20 temmuzda adet olmam gerekiyordu hiç şaşmaz normalde ama 3 gün gecikti. Hamile kalmış olabilir miyim? Test yapmalı mıyım test için kaç gün beklemeliyim? Çok korkuyorum. Bu hafta direksiyon sınavım vardı ona çok stres yapmıştım ondan dolayı mıdır sizce? Erkek arkadaşım merak etme ben boşalırken bile dışarı çıktım diyor, ama zevk suyu o birkaç kez girdiği zaman gelmiş olabilir diye korkuyorum. Gecikme normal midir? Daha iyi hangi yöntemle korunabilirim?
Zanetmiyorum korunmuzsunuz iliski esnasinda bir iki kere korunmadan gidip gemmeyle bise olmaz sizin stresden olmusdur

gecikebilir normaldir çunku kafanda sürekli dolaşan bi acaba var . Bende de aynsı oldu 1 aylık evliyim dönemm gecıktı hatta bende 5.gun sonnda oldum çok tkma..

Kızlar gözüm aydıın adet oldum 🥺🥺❤️ Teşekkür ederim görüşleriniz için dediğiniz gibi stresten oldu muhtemelen gecikme. Hepinize çok teşekkür ederim.

Allah bilir tabiki ama ihtimal olarak çok çok düşük. Stresdendir korkmayin. Bir kac gün bekleyip kandan baktirin. Özel tip merkezleri yapuyor testi 50 60 liraya filan.

Allah bilir tabiki ama ihtimal olarak çok çok düşük. Stresdendir korkmayin. Bir kac gün bekleyip kandan baktirin. Özel tip merkezleri yapuyor testi 50 60 liraya filan.

Adet olmus zaten sıkıntı kalmamis

eğer dedıgınız gıbıyse bence hamıle kalma sansınız yok. dusuk hamıle kalma sansınız oldugu gunlerı tercıh edın seks ıcın ve kondom yeterınce korur.ustelık bosalırken dısarı bıle cıkarmıs

Back