- 1 Ağustos 2024
- 6
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi anonim02647274
72 saate kadar kullanılabilir diye okudum yüksek bi ihtimal miEllayı daha erken kullansaydınız keşke.ihtimal var şimdi
Tamam koruma ihtimali var ama o kadar süre beklemek hata72 saate kadar kullanılabilir diye okudum yüksek bi ihtimal mi
çok az mı oluyor koruma ihtimaliTamam koruma ihtimali var ama o kadar süre beklemek hata
Şansı zorlamış gibi oluyor öyle durumda en kısa sürede kullanmak daha iyi ama öyle her zaman da hap kullanmak da ayrı bir sorun o yüzden dikkat etmek gerekiyor hem anlamadığım nasıl çıkıyor prezervatifçok az mı oluyor koruma ihtimali
içimde kaldıktan sonra çıkardımTamam koruma ihtimali var ama o kadar süre beklemek hata
içimde kaldı normalde asla başıma gelmedi ama bu sefer ne oldu anlamadım boşaldıktan sonra prezervatif çıktı ve içimde kaldı içimde doğru bir boşalma olmadı fakat dışarı doğru aktığını gördüm o yüzden korkuyorumŞansı zorlamış gibi oluyor öyle durumda en kısa sürede kullanmak daha iyi ama öyle her zaman da hap kullanmak da ayrı bir sorun o yüzden dikkat etmek gerekiyor hem anlamadığım nasıl çıkıyor prezervatif
Biz 13 yıldır hep öyle korunuyoruz çıkması çok zor o yüzdeniçimde kaldıktan sonra çıkardım
içimde kaldı normalde asla başıma gelmedi ama bu sefer ne oldu anlamadım boşaldıktan sonra prezervatif çıktı ve içimde kaldı içimde doğru bir boşalma olmadı fakat dışarı doğru aktığını gördüm o yüzden korkuyorum
anlattığıma göre hamile olma ihtimali yüksek miBiz 13 yıldır hep öyle korunuyoruz çıkması çok zor o yüzden
Eşinizin penisi boşaldığı gibi yumuşamaya başlamıştır o sebeple prezervatif içeride kalmıştır.içimde kaldıktan sonra çıkardım
içimde kaldı normalde asla başıma gelmedi ama bu sefer ne oldu anlamadım boşaldıktan sonra prezervatif çıktı ve içimde kaldı içimde doğru bir boşalma olmadı fakat dışarı doğru aktığını gördüm o yüzden korkuyorum
Bazı penisler boşalır boşalmaz ereksiyon kaybediyor. İncecik kaliyor kondom içinde. Vajinadan çıkarken de yılanın deri değiştirmesi gibi olduysa zaar.Biz 13 yıldır hep öyle korunuyoruz çıkması çok zor o yüzden
benim hatam 2 gün sonra almak oldu umarım korurNe kadar sonra içersen koruma ihtimalini o kadar azaltıyorsun. Geçen ay öyle şüpheli bir ilişkim oldu, birkaç saat içinde ella içtim. Regl oldum ama miktarı azdı, ilaç yapabiliyormuş bilginiz olsun.
Haklısın öyle olmuş olabilirBazı penisler boşalır boşalmaz ereksiyon kaybediyor. İncecik kaliyor kondom içinde. Vajinadan çıkarken de yılanın deri değiştirmesi gibi olduysa zaar.
İnşallahbenim hatam 2 gün sonra almak oldu umarım korur
İlk 24 saatte yüzde 95 gibi sonra yüzde 75 e düşüyor72 saate kadar kullanılabilir diye okudum yüksek bi ihtimal mi