Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum 10 gün önce bıraktım eşim korunmaya başladı ilişki sırasında kondom yırtılmış eşim kendini çekmesine rağmen vajinamın üzerine boşalmış sizce hamile olabilir miyim bu sıralar hiç kalmamam lazım
selam 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum 10 gün önce bıraktım eşim korunmaya başladı ilişki sırasında kondom yırtılmış eşim kendini çekmesine rağmen vajinamın üzerine boşalmış sizce hamile olabilir miyim bu sıralar hiç kalmamam lazım
olabılır de hamıle olursan çok gıcık olurum sana bız aykları tavana dıkıoruz olmuyo sen yırtık prezervatıften hamıle kalırsan çok gıcık olurum
tabi işin şakası bu allah ne zaman ıstıyorsan o zaman versın umarım dıılsındır
Bende iki sene olucak çocuk düşünüyoruz ama adet düzensizliği olduğu için dok. Ilan verdi 2 aydır düzenli oluyorum sonra hormon bozukluğu nedeniyle tekrar 2 tane dostinex die ilaç yazdı kullan tekrar gel dedi çocuğumun olmasına engel dedi çok üzülüyorum
olabılır de hamıle olursan çok gıcık olurum sana bız aykları tavana dıkıoruz olmuyo sen yırtık prezervatıften hamıle kalırsan çok gıcık olurum
tabi işin şakası bu allah ne zaman ıstıyorsan o zaman versın umarım dıılsındır
Bu konuyu buraya yazmam biraz saçma oldu ama yeni üye olduğum için nerden paylaşıp yazisicam bilemedim benimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlar varmı acaba