• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatif yırtıldı

helllloooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
4
1
1
19
Kızlar ilişki sırasında kuruydum, erkek arkadaşım içimdeyken prezervatif yırtıldı haberim olunca içimden çıkardık ve devam etmedik o an ve ondan öncesinde boşalma olmadı şimdi reglime bi kaç gün var göğüslerim şiş karın ve bel ağrım var. Akıntım var regl olur muyum sizce??

Nasıl anladınız ki yırtıldığını? E boşalmamışta nasıl hamilelik olsun?

Nasıl anladınız ki yırtıldığını? E boşalmamışta nasıl hamilelik olsun?
Herkes farklı bişey dedi stres yaptım kendime işte zevk suyundan da kalınır falan denilince korktum. Zaten hep pozisyon değiştiriyorduk o an farkettim o da dedi galiba yeni yırtıldı farklı hissettim dedi gerildim verilen cvplardan

Herkes farklı bişey dedi stres yaptım kendime işte zevk suyundan da kalınır falan denilince korktum. Zaten hep pozisyon değiştiriyorduk o an farkettim o da dedi galiba yeni yırtıldı farklı hissettim dedi gerildim verilen cvplardan
Düzgün takarsanız yırtılmaz. Önce uç kısmını iki parmağınızla tutacaksınız sonra takscaksınız direkt gelişine takarsanız her seferinde yırtılır. Hamile değilsiniz stres yapmayın

Düzgün takarsanız yırtılmaz. Önce uç kısmını iki parmağınızla tutacaksınız sonra takscaksınız direkt gelişine takarsanız her seferinde yırtılır. Hamile değilsiniz stres yapmayın
Normalde hiç yırtılmıyordu fakat galiba kuruyum diye yırtıldı. Güzel cevabınız için teşekkür ederimmm🥰💗

Back