• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatif yırtıldı

helllloooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
4
1
1
19
Kızlar ilişki sırasında kuruydum, erkek arkadaşım içimdeyken prezervatif yırtıldı haberim olunca içimden çıkardık ve devam etmedik o an ve ondan öncesinde boşalma olmadı şimdi reglime bi kaç gün var göğüslerim şiş karın ve bel ağrım var. Akıntım var regl olur muyum sizce??

Kızlar ilişki sırasında kuruydum, erkek arkadaşım içimdeyken prezervatif yırtıldı haberim olunca içimden çıkardık ve devam etmedik o an ve ondan öncesinde boşalma olmadı şimdi reglime bi kaç gün var göğüslerim şiş karın ve bel ağrım var. Akıntım var regl olur muyum sizce??
Hamile kalmak o kadar kolay değil stresten prolaktinin yükselmiş göğüslerin ondan olabilir adet belirtisi olarakta göğüsler öyle oluyor zaten gecikme de yaşayabilirsin prolaktin den dolayı stres yapacaksan test yap

Zor hamile kalma ihtimali. Yine de stres geçmiyorsa test yapıp emin olun. Bu stresle daha da gecikir regl.

Hamile degilsiniz zevk suyu bile olsa prezervatifte kalmistir bence ihtimal yok ki hamile olasiniz. Yinede test yapip icinizi rahatlatin.

Back