Prezervatif patladi hamile kalir miyim?

buttercup34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
2
0
1
27
erkek arkadaşım daha henüz boşalmamışken prezervatif yırtıldı . hemen anında farkettik çıktı içimden.
ama erkek arkdaşım boşalmamıştı yani döl yoktu prezervatifin içinde.
Hamile miyim ?

Kalirsin tabi kısmeti varsa.komsum 3.cocuguna böyke hamile kaldı yırtılmış sonradan fark etmişler nur topu gibi 3.oglani dogurdu

Üstünden zaman geçmiş. Boşalma olmasada zevk suyu sperm içerebileceği için çok düşük bir ihtimal hamile kalma olasılığın var. Bu gibi durumlarda ertesi gün hapı alabilirsin. Kullandın mı bilgin var mı bilmiyorum ama bu bir korunma yöntemi değil. Öyle zırt pırt kullanırsan hormonlarını mahvedersin.

Hamileliğin olması için sadece boşalmış olmasi gerekmiyor. İlişki sırasında ortaya çıkan zevk suyu da sperm taşıdığı için hamilelik riski hala var. Bu gibi durumlarda ertesi gün hapı kullanmak gerekiyor.

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…