Prezervatif otomatını soymak isterken öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Prezervatif otomatını soymak isterken öldü

28/12/2015 14:58
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Almanya’da bir kişi prezervatif otomatınını soymak isterken yaşamını yitirdi. Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nin Münsterland bölgesinde önceki gün prezervatif otomatındaki paraları almak için iki arkadaşıyla birlikte otomatı kendi yaptıkları patlayıcıyla havaya uçurmak isteyen 29 yaşındaki bir kişi, otomattan kopan demir parçanın kafasına isabet etmesi üzerine hayatını kaybetti.

Bild gazetesinin bildirdiğine göre, yerleştirilen patlayıcı üç kişinin güvenli bir bölgeye ulaşmasından önce patlayınca, darmadağın olan otomattan kopan metal parça soygunculardan birinin başına isabet etti. Arkadaşları tarafından hemen hastaneye götürülen yaralı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir kişinin yaşamını yitirdiği soygun girişimine katılan diğer iki kişi hakkında ise soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (Ahmet Yıldırım/DHA)

http://www.radikal.com.tr/dunya/prezervatif-otomatini-soymak-isterken-oldu-1495895

final destination, yanlız otomat fikri iyiymiş

Şimdi cinsellik dersinde öğretmen parmağa geçirip nasıl takılacağını öyle anlattıysa, bu zat da ilk kez yaşayacaksa, her halde 20 parmağını hesap ederek soyma kararı aldı

İyice okuyunca para çalmaya kalktığını anladım Olsun benim yorumuma göre olsaymış daha güzel olurmuş

Ya otomatı soymaya çalışmış diyince para değil prezervatif almaya çalıştı sandım ben napacakmış o kadar prezervatifi diye düşündüm ufak çaplı bi çok geçirdim

Bende öyle düsünmüstüm, hatta konuno olmayinca biraz hayal kirikligi yasamistim. Calinan prezevatif olsaydi daha komik olurdu.

Gerce 1 insan ölmüs kizlar. Sadece ona biraz üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…