Prezervatif kullanımına rağmen regl olmadım korkuyorum

sarmankedimveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
25
4
19
Normalde ayın 30 u ile 1 i regl olurum ella kullanımım oldu 5 inde oldum ondan sonraki ay da 7 sinde oldum ama bu ay sadece 2 defa birleşme oldu erkek arkadaşım ikisinde de dışarıda boşaldı ama olmuyorum arkadaşlar bir türlü çok korkuyorum bu ay biraz fazla kilo aldım bir de sınav dönemim stresliyim de acaba bunlar etkiliyor olabilir mi 😭 papatya çayı içtim bugün şuanda da karnımda sıcak su torbası var yarın 1 hafta gecikmiş olucam bana bi akıl verin lütfen

Hem kondom kullanip hem disari bosaldiysa hamile olma ihtimaliniz yok gibi bisey yinede test yapin rahat edin

Normalde ayın 30 u ile 1 i regl olurum ella kullanımım oldu 5 inde oldum ondan sonraki ay da 7 sinde oldum ama bu ay sadece 2 defa birleşme oldu erkek arkadaşım ikisinde de dışarıda boşaldı ama olmuyorum arkadaşlar bir türlü çok korkuyorum bu ay biraz fazla kilo aldım bir de sınav dönemim stresliyim de acaba bunlar etkiliyor olabilir mi 😭 papatya çayı içtim bugün şuanda da karnımda sıcak su torbası var yarın 1 hafta gecikmiş olucam bana bi akıl verin lütfen
Stresten gecikmiş bence. Kondom kullanmışsin, Ella hapini icmissin, dışarı boşalmış. Hamile değilsindir diye düşünüyorum. Emin olmak için kan ver gitsin

stresten gecikmiş olabilirsin, test negatifse ve zaten boşalma içeri olmadıysa çok düşük bir ihtimaldir yani gebelik. Ama yine de emin olmak için tek çare beta

Bu arada sınav dönemi yazmışsın sınavlarında başarılar dilerim. Profile baktım 19 yazıyor. 19 yaşında mısın

Ella bütün dengeleri alt üst ediyor malesef, prezervatifte bir problem olsaydı partneriniz söylerdi herhalde.

ella vücüt sistemini alt üst ediyor. kullanmayın böyle şeyler doğum kontrol alıp o şekilde korunabilirsiniz bu şekilde içinize de rahatlıkla boşalabilir ve ilişkiden daha çok zevk alırsınız. ella alıp vücüt sisteminizi mahfetmeyin.

X