Hanımlar merhaba. Dün bir konuda geçmişti. Prezervatif ilişki başından beri mi yoksa boşalmaya yakın mı kullanılıyor. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir? Biz boşalmaya yakın kullandık hep hiç bir sorun olmadı.
Bizde son anlarda kullanıyorum hiç sorun olmadı hemde bazen prezervatif kuruluk hissi de oluşturuyor. Hatta adet bitiminden hemen sonraki 2 gün içinde kullanmadığımız bile oldu. Doktorum 10-17 dikkat edin demisti
Bizde son anlarda kullanıyorum hiç sorun olmadı hemde bazen prezervatif kuruluk hissi de oluşturuyor. Hatta adet bitiminden hemen sonraki 2 gün içinde kullanmadığımız bile oldu. Doktorum 10-17 dikkat edin demisti
Ya ben o riske asla giremem çünkü yumurtalıkların ne zaman yumurta atacakları pek belli olmaz. Ben yumurtlama zamanı dışında hamile kalan biri olarak söylüyorum
Ya ben o riske asla giremem çünkü yumurtalıkların ne zaman yumurta atacakları pek belli olmaz. Ben yumurtlama zamanı dışında hamile kalan biri olarak söylüyorum
Aman canım aman sakın korunun mutlaka. Biz istiyoduk zaten ilk denememizdi. Bende senin gibi dedimki tutmaz zaten yumurtlama zamanım geçti. Sonra adet zamanım geçti tabi en az 3 haftalık falan olması lazım gebeliğin kanda falan çıkması için sanırım o yüzden adetimi baya beklediğimi hatırlıyorum