Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde hep o şekilde kullandık bi problem yaşamadık. Ama galiba baştan itibaren kullanmak lazımmış. Konuyu takipteyim![]()
Ya ben o riske asla giremem çünkü yumurtalıkların ne zaman yumurta atacakları pek belli olmaz. Ben yumurtlama zamanı dışında hamile kalan biri olarak söylüyorumBizde son anlarda kullanıyorum hiç sorun olmadı hemde bazen prezervatif kuruluk hissi de oluşturuyor. Hatta adet bitiminden hemen sonraki 2 gün içinde kullanmadığımız bile oldu. Doktorum 10-17 dikkat edin demisti
Gerçekten mi ancak o da 10-17 günleri arasinda mi yoksa tamamen farklı miYa ben o riske asla giremem çünkü yumurtalıkların ne zaman yumurta atacakları pek belli olmaz. Ben yumurtlama zamanı dışında hamile kalan biri olarak söylüyorum![]()
Adetime 2 gün kalaGerçekten mi ancak o da 10-17 günleri arasinda mi yoksa tamamen farklı mi
Ayda iki kez yumurtlama da olabiliyor nadir de olsa bastan takmanız gerekli birlesme hiç olmadan.Gerçekten mi ancak o da 10-17 günleri arasinda mi yoksa tamamen farklı mi
Aman canım aman sakın korunun mutlaka. Biz istiyoduk zaten ilk denememizdi. Bende senin gibi dedimki tutmaz zaten yumurtlama zamanım geçti. Sonra adet zamanım geçti tabi en az 3 haftalık falan olması lazım gebeliğin kanda falan çıkması için sanırım o yüzden adetimi baya beklediğimi hatırlıyorumHadi ya bizde bazen son günler diye umursamıyor duk
Doğru kullanımı ilişkiye başlamadan öncedir. Çünkü zevk suyunda az miktarda da olsa sperm bulunuyor.