Prezervatif / Kondom nasıl kullanılır?

citcicegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
24
2
86
İstanbul
Prezervatif / Kondom nasıl kullanılır?
Her cinsel ilişki için YENİ açılan bir kondom, sertleşmiş erkeklik organına, kadının haznesine HİÇ temas etmeden önce takılır.
Çünkü boşalmadan önceki salgıda aktif erkek tohum hücresi bulunabilir.
Kondomun ucunda meninin dolacağı rezervuarın, başparmak ve işaret parmağı arasında sıkıştırılarak havası alınmalıdır.
Diğer elin baş ve işaret parmakları ile kondomun kenarı penis köküne doğru yuvarlatılarak katları açılmalıdır.
Kondomun kaymasıyla içindeki semenin dışarı çıkmaması için ereksiyon kaybolmadan önce, kondom parmaklarla tutularak penis hazneden dışarı çekilmelidir.
Kondom bir kere kullanıldıktan sonra atılmalıdır.
Yedek kondom bulundurulmalıdır.
Kondomu kayganlaştırmak için, herhangi bir yağ, yağlı madde veya vazelin kullanılmamalıdır. Bu maddeler bir kaç saniye içinde kondomun bozulmasına neden olur.
Kondom serin ve karanlık bir yerde saklanmalıdır. Sıcak yerde saklanan kondomlar bozulabilir ve kullanım sırasında spermleri sızdırabilir.
Kondomun ambalajı kullanılacağı zaman açılmalıdır.
Her cinsel ilişkide YENİ bir kondom kullanılmalıdır.

Dikkat!
Kondomu kullandıktan sonra delik olup olmadığı, kontrol edilmelidir. Yırtık veya sızıntı olduğu farkedilirse, acil önlem alınması için en geç 72 saat içinde bir aile planlaması kliniğine başvurulmalıdır.

Kaynak: http://www.bsm.gov.tr/acs-aileplan08.htm

hayır bende anlamıyorum ki bu mevzuyu..
evet , eşi kullanan biri aydınlatsın bizi..
tam o kıvamam geliyor adam
sizde : - abdullah , senin oğlan havay dikildi , kapayalım şunun gözleri bi..sonra tüm kinini içime kusuyo :):):):)
mu diyorsunuz?
yoksa ilk daha işe karar verildiğindemi takılıyor?
tam ilişki arasında öyle birşeyle uğraşmak komik olmuyormu?

saygılarımla..

ayyy kızlar çok acaip bi durum olur yaa düşünsenize siz ve eşiniz zevke gelmişssiniz ve tam o ana gelince bidakka diyip eşiniz kalkıyorr ve przervatfi takmakla meşgul düşünsenize o an ne zevk kalır nede istek

takılması iğrenç bı durum zaten tam gelmişken du bi sanıye sunu takimm aşkım lafları
ben istemem elbiseli..orjınalı iidir :lepi:
başka türlü korunmak daha mantıklı geliyo
bide onun elbiseleri içine de saklana biliyomuş nası alcan onu ordanntatlicadiarzu

zaten zevkin gideceginden korkanlar sonunda aileye yeni birini katiyolar:lepi:

Prezervatif kullanarak korunmaya yeni başlamıştık ki ilişki sırasında tam zevkin doruğundayken eşim prezervatif takmaya yeltenince ""üfff, boşver, bişey olmaz"" demiştim. Şimdi 27+6 haftalık hamileyim. :roflol: :roflol: :roflol:

güzeldi buuuu :):)

yaa nebilim yaaa ben bi garip olurum herhalde oan dur bidakka takip geliyom kaçma sakın kalkma sakın düşünsenenizeee yok yok bu çok kötü bişi yaa büyük konuşmak olmasın ama ben hep eşime prezervatif taktırıım diye düşünürdüm ama sanırım ben hap kullanırım

bence kullanılması gereklı bısı
tamam belkı zevk alınması bıraz zorlasır
ama ıkı dk zevk ıcın bı omur acı cekmeye degmez..
bazıları kullanmıyor hamıle kalınca aldırıyorlar yada besıncı cocuklarına hamıle kalıyorlar
bu cocukların gunahı ne..

bırakın zevkı mevkı takın kondomları..
herkese kondom elıne belıne cebıne kondom
:icecream:

ya kızlar bu prezervatif kaşıntı yada tahriş yapıyor mu?bide öyle bir derdi var ((

Evet zevkin doruğundayken takmayıp boşver diyenler örnek eşim ve ben yeni biri geliyor aileye :) 4 haftaya yaklaşık hamileyim de ::roflol:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…