• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PREZERVATİF İLE KORUNUP ADET GEÇİKMESİ YAŞAYİP HAMİLE KALANLARR

btedbyrm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
58
8
16
24
Arkadaşlar merhaba❤️ benim adetim hep düzenli 1 buçuk yaşında kızım var. 1 buçuk yıldır prezervatifle korunuyoruz ilk defa adetim gecikti 5 gün oldu stresden falan adetim gecikmiş olabilirmi ? test yaptım ve negatif çıktı ama stresden falan daha önce hiç adetim gecikmedi başına böyle bir şey gelen var mı gebe olabilirmiyim

Arkadaşlar merhaba❤️ benim adetim hep düzenli 1 buçuk yaşında kızım var. 1 buçuk yıldır prezervatifle korunuyoruz ilk defa adetim gecikti 5 gün oldu stresden falan adetim gecikmiş olabilirmi ? test yaptım ve negatif çıktı ama stresden falan daha önce hiç adetim gecikmedi başına böyle bir şey gelen var mı gebe olabilirmiyim
Yırtık delik akma lokma taşma yoksa hamile değilsin.

Aynı konuyu acmistiniz diye hatırlıyorum, kan testi yapmadan içiniz rahatlamayacak prezervatife ek başka korunma yöntemi de kullanın derim.

Back
X