- 18 Temmuz 2017
- 1.348
- 1.879
-
- Konu Sahibi Mrsduygusl
Aynen hormonsuz bakir spiral takiyorlar diye biliyorum bende adetin 3 ya da 4. Gunu ben daha adet olmadim.Bende taktıramak istiyorum gidemedim bi türlü, arkadaşım da taktırmış devlette ücretsiz, artık devlette de bakır taktırıyorlar dedi bilmiyorum da tam onun dediğini diyorum
Ben prezervatif varken geri cekilmeden bahsettim oteki turlu korunma olmuyor zaten.
Dilerim öyle olur. Kenarlardan sizmada olmazsa birsey olmaz herhalde. Yirtilirsa da en kotu ihtimalle ertesi gun hapi alinir insallah boyle birseye gerek olmaz tabi.Düzgün kullanırsanız yırtılma veya kaza diye bir şey de olmuyor benim hiç başıma gelmedi yani. Delik olması ve o delikten çıkacak spermin sizin yumurtanızı döllemesi de çok zor ihtimaller bence.
Sizlik bizlik bir şey değil bilimsel bu; süt hormonları kadınlık hormonlarını büyük oranda baskılıyor ama yüzde yüz değil. Araştırırsanız siz de görürsünüz.bence %10 korur. Emzirirken hamile kalan çok fazla insan var demek ki bu kafada kalınıyor
Spirali siz taktıracaksınız, eşinize ne oluyor yahu? İkna olması mı gerekiyor bunun için, nasıl bir mantık anlamadım. Beden sizin.Bende istiyorum taktırmayı ama ikna olmadı habersiz de yaptıramam
Sizlik bizlik bir şey değil bilimsel bu; süt hormonları kadınlık hormonlarını büyük oranda baskılıyor ama yüzde yüz değil. Araştırırsanız siz de görürsünüz.
Biz evlendiğimizden beri prezervatifle korunuyoruz prezervatif varken geri çekilmeye gerek yok kaliteli bi prezervatif tam koruma sağlıyo zaten biz hep okeyin prezervatiflerini kullanıyoruz onlar gayet iyi meselaArkadaşlar merhabalar prezervatif ile korunmak uzun vadede mantıklı mıdır? Prezervatif+geri çekilme ile senelerce korunan var mı?
Bence prezervatifi değiştirmelisiniz benim kullandığım zevkli olmamayı bırak aldığım zevki arttırıyoAma kondomla da hiç zevkli olmuyor ki
Hangi prezervatif acaba?Bence prezervatifi değiştirmelisiniz benim kullandığım zevkli olmamayı bırak aldığım zevki arttırıyo
Ben o şekilde korunuyorum, bir sorun yaşamıyoruzArkadaşlar merhabalar prezervatif ile korunmak uzun vadede mantıklı mıdır? Prezervatif+geri çekilme ile senelerce korunan var mı?
Kabartmalı prezervatifler iyi oluyo biz okeyin prezervatiflerini kullanıyoruz genelde canım çeşit olarak nirvana güzelHangi prezervatif acaba?