-
- Konu Sahibi Mrsduygusl
%100 koruyor yazmadım orda ben de. Tüp bebekten sonra doğurganlık artıyormuş zaten.Öyle bir şey yok. Bizim yıllarca çocuğumuz olmadı. Tüp bebekle kızım doğdu. Nasılsa çocuğumuz olmuyor deyip bir kez korunmadık. Hem de aktif olarak emzirirken hem de tek ilişkiyle hamile kaldım
O riski kimse almak istemez bence. Kondom en temizi. Tedavinin Hemen sonrasında yumurtalıklar uyarıldığı için doğurganlık artıyormuş ama ben Tüp bebekten 2,5 yıl sonra hamile kaldım.%100 koruyor yazmadım orda ben de. Tüp bebekten sonra doğurganlık artıyormuş zaten.
Ne olur ne olmaz diye o sekilde yapiyoruz. Ayip olmazsa hangi markayi kullaniyorsunuz?Kondom kullanınca geri çekilmeye gerek yok ki. Her ilişkiden sonra kontrolü yapsın eşiniz. Delik varsa sonraki gün hapı almanız gerekir. Bizim 10 yılda bir kez yırtıldı kondom
Ilk te hicbirsey anlamadik birde oteki turlu alisinca hic zevkli olmamisti ama simdi bu sekilde de alistik napalimAma kondomla da hiç zevkli olmuyor ki
Insallah bizde korunabiliriz bu sekilde dogru kullanildigi zaman etkin oluyormus birde ince olanlari varmis sanirim onlar yirtilabiliyormus daha cok.6 yıl korunduk . Bir kaza olmadı . Geri çekilme de yoktu sadece prz.
Ben bilmiyorum markasınıNe olur ne olmaz diye o sekilde yapiyoruz. Ayip olmazsa hangi markayi kullaniyorsunuz?
Yok öyle birşey süt korur diye falan düşünmeyin sakın kaç kişi hamile kaldı öyle..Yani büyük konuşmak istemiyorum tabii ki ama o risk yüzde 1 bile olsa alamam doğurmak değil gerçek anlam da bakmak büyütmek önemli umarım anlatabilmişimdir kendimi
Aynen öyleYok öyle birşey süt korur diye falan düşünmeyin sakın kaç kişi hamile kaldı öyle..
Bakır olandıKullandığınız spiral bakır mı yoksa hormonlu olanlardan mıydı
İnşallah vücudum kabul eder bi sıkıntı çıkmaz da kullanırımBakır olandı
Bende taktıramak istiyorum gidemedim bi türlü, arkadaşım da taktırmış devlette ücretsiz, artık devlette de bakır taktırıyorlar dedi bilmiyorum da tam onun dediğini diyorumBende korkuyorum iste stres oluyorum bu sekidle devam eden var mi diye sormak istedim. Hamile kalirsam aldiramam dapeki spiral varken 2. Bir korunma yontemi uyguluyor musunuz onda da kayma vs diyorlar burada okudum. Birde devlette taktirdiysaniz malzeme vs ucreti odediniz mi?
İnşallah..spiral diyince insana bir korku geliyor çıkarması taktirmasi kullanmasam bende korkardım ama çok basit bir işlem . vücuda uyum sağladığı sürece..İnşallah vücudum kabul eder bi sıkıntı çıkmaz da kullanırım
Arkadaşlar merhabalar prezervatif ile korunmak uzun vadede mantıklı mıdır? Prezervatif+geri çekilme ile senelerce korunan var mı?
Süt korur derler ama %90 tabi. %10 risk alınabilir mi bilemedim :)
Aynen valla korkuydiyezatem hem taktırmaktan hemde vücuduma uyum sağlar mı diyeİnşallah..spiral diyince insana bir korku geliyor çıkarması taktirmasi kullanmasam bende korkardım ama çok basit bir işlem . vücuda uyum sağladığı sürece..
Denemeden bilemezsiniz hangisi kafanıza yatiyirsa onu kullanın artık . İğne ve hap haricinde prazervatif veya spral en mantıklısı .Aynen valla korkuydiyezatem hem taktırmaktan hemde vücuduma uyum sağlar mı diye
Ben prezervatif varken geri cekilmeden bahsettim oteki turlu korunma olmuyor zaten.sadece kondom ile 5 yıl korunduk. İlaç kullanmak istemedim. Spiral istemedim böyle yaptık. Ama kondomsuz geri çekilme çok mantıklı değil.