Ben ayın 3unde nişanlım ile ilişkiye girdim fakat (kızlık zarım da zedelenme falan olmadı çünkü o tarihten sonra yine ilişki yaşadım bu sefer kan geldi.) prezervatif vardı ama bosalmadan önce geri çıkıp öyle bosaliyor geçen ayın 20sinde adet olmuştum 4 gün erken oldum ama bu ay 18inde olmam lazımdı halen olmadın dün test yaptım 3 gün geçmişti negatif çıktı hamile kalma oranım varmıdir yoksa stres ettiğim için mi olmuyorum birde ben her adet olmadan 7 10 gün öncesinde göğsüm de hassasiyet ağrı olur şu an da var bir hafta önce başladı ama korkuyorum inşallah birseh yoktur çok uzun açıkladım ama lütfen cevap verin simdiden çok teşekkür ederim:))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Prezervatif ile hamile kalır mıyım??
- Konu Sahibi Kim nana
- Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tamam canım ben yarın yeniden yapayım biraz olsun içim rahatladı çok sağol vallaha7tlydi benim aldığım test valla doğru çıktı eğer negatifse zaten korkma boşuna 5. Gün gecikmede tekrar yap yine negatifse stres yapıyorsundur zaten negatifi görünce gelir adetin
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Prezervatif sağlamsa ilk başta taktiysaniz sıkıntı yok demek stresten olmuş olabilirBen ayın 3unde nişanlım ile ilişkiye girdim fakat (kızlık zarım da zedelenme falan olmadı çünkü o tarihten sonra yine ilişki yaşadım bu sefer kan geldi.) prezervatif vardı ama bosalmadan önce geri çıkıp öyle bosaliyor geçen ayın 20sinde adet olmuştum 4 gün erken oldum ama bu ay 18inde olmam lazımdı halen olmadın dün test yaptım 3 gün geçmişti negatif çıktı hamile kalma oranım varmıdir yoksa stres ettiğim için mi olmuyorum birde ben her adet olmadan 7 10 gün öncesinde göğsüm de hassasiyet ağrı olur şu an da var bir hafta önce başladı ama korkuyorum inşallah birseh yoktur çok uzun açıkladım ama lütfen cevap verin simdiden çok teşekkür ederim:))
Evet tabiki sonunda takılırsa bir işe yaramazki ben 3yil sıkıntısız korunuyordum prezervatif ile ama Ağustos ta kalmışımİlk baslangicta takmismiydiniz
Evet evet sertleşme oldu hemen taktik ve dediğim gibi bosalmadan önce geri çıkıyor daha da ilişki olmuyor zatenPrezervatif sağlamsa ilk başta taktiysaniz sıkıntı yok demek stresten olmuş olabilir
- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
Ozaman bı yerinden yırtılmışEvet tabiki sonunda takılırsa bir işe yaramazki ben 3yil sıkıntısız korunuyordum prezervatif ile ama Ağustos ta kalmışım
1 hafta sonra tekrar test yapınBen ayın 3unde nişanlım ile ilişkiye girdim fakat (kızlık zarım da zedelenme falan olmadı çünkü o tarihten sonra yine ilişki yaşadım bu sefer kan geldi.) prezervatif vardı ama bosalmadan önce geri çıkıp öyle bosaliyor geçen ayın 20sinde adet olmuştum 4 gün erken oldum ama bu ay 18inde olmam lazımdı halen olmadın dün test yaptım 3 gün geçmişti negatif çıktı hamile kalma oranım varmıdir yoksa stres ettiğim için mi olmuyorum birde ben her adet olmadan 7 10 gün öncesinde göğsüm de hassasiyet ağrı olur şu an da var bir hafta önce başladı ama korkuyorum inşallah birseh yoktur çok uzun açıkladım ama lütfen cevap verin simdiden çok teşekkür ederim:))
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
O zaman sıkıntı yokEvet evet sertleşme oldu hemen taktik ve dediğim gibi bosalmadan önce geri çıkıyor daha da ilişki olmuyor zaten
Test yaptım 5 gün oldu bugün negatif çıktı bir sıkıntı olsa illah ki belli olurdu sanırım ben bu sağlık ocağında ki verilen testlerden yaptım ne kadar yanıltıcı olur bilgisi olan var mı
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Mevsimsel geçişlerden oynamıştır günün prezervatif delinmediyse içine boşaltmadıysa hamile kalamazsınbi de zaten adet olmuşsun negatifi görmüşsün sıkıntı etmeBen ayın 3unde nişanlım ile ilişkiye girdim fakat (kızlık zarım da zedelenme falan olmadı çünkü o tarihten sonra yine ilişki yaşadım bu sefer kan geldi.) prezervatif vardı ama bosalmadan önce geri çıkıp öyle bosaliyor geçen ayın 20sinde adet olmuştum 4 gün erken oldum ama bu ay 18inde olmam lazımdı halen olmadın dün test yaptım 3 gün geçmişti negatif çıktı hamile kalma oranım varmıdir yoksa stres ettiğim için mi olmuyorum birde ben her adet olmadan 7 10 gün öncesinde göğsüm de hassasiyet ağrı olur şu an da var bir hafta önce başladı ama korkuyorum inşallah birseh yoktur çok uzun açıkladım ama lütfen cevap verin simdiden çok teşekkür ederim:))
Stresten vücudunda olan herseyi ona yorabilirsin ama garanti olsun dersin kesin olarak hastanede kan vererek öğrenebilirsin
İlişki 7 kasımda oldu bugun 7 Aralık kan testı yaptırdım 1.20 bu sure yeterlidir değil mi kesin sonuc cıkardı geç döllenme bile olsa bide 23 kasımda regl gibi kanama yasadım ama yerlesmeden de suphelendım o kanama bittikten 8-9 gün sonra yaptırdım kesın cıkardı dımıStresten vücudunda olan herseyi ona yorabilirsin ama garanti olsun dersin kesin olarak hastanede kan vererek öğrenebilirsin
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
Kesin çıkardı.İlişki 7 kasımda oldu bugun 7 Aralık kan testı yaptırdım 1.20 bu sure yeterlidir değil mi kesin sonuc cıkardı geç döllenme bile olsa bide 23 kasımda regl gibi kanama yasadım ama yerlesmeden de suphelendım o kanama bittikten 8-9 gün sonra yaptırdım kesın cıkardı dımı
- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
- 53
çıkması lazım yerleşme kanaması öyle adet gibi günlerce yoğun gelmezİlişki 7 kasımda oldu bugun 7 Aralık kan testı yaptırdım 1.20 bu sure yeterlidir değil mi kesin sonuc cıkardı geç döllenme bile olsa bide 23 kasımda regl gibi kanama yasadım ama yerlesmeden de suphelendım o kanama bittikten 8-9 gün sonra yaptırdım kesın cıkardı dımı
5 gün geldi iki gün yogun sonra azaldıçıkması lazım yerleşme kanaması öyle adet gibi günlerce yoğun gelmez
- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
- 53
canım adet olmuşsun gibi duruyor yine içine sinmezse ilerleyen günlerde bir belirtin olursa kaset test yapabilirsin ama tavsiyem üzerinde çok düşünmemen başka şeylerle uğraşarak aklını dağıt yoksa vücudunda olan her şeyi ona yoruyorsun.5 gün geldi iki gün yogun sonra azaldı
Ya
Evet aslında vucudumda hıc bısey yok sadece dusunce bu bazı yazılar okudum buradan veya googleden cok allak bullagım kan testı yalan cıktı dıyen var yok gecıkmesi 15 gün olmus kan testı negatıfmıs 20 gün olunca cıkmıs felan ondan korktum ama benım öyle yada boyle bekledıgım tarıhlerde kanama oldu sonucta olsa kanamadan sonra cıkar yerlesmeyse eger cıkardı dıye dusunuyorumcanım adet olmuşsun gibi duruyor yine içine sinmezse ilerleyen günlerde bir belirtin olursa kaset test yapabilirsin ama tavsiyem üzerinde çok düşünmemen başka şeylerle uğraşarak aklını dağıt yoksa vücudunda olan her şeyi ona yoruyorsun.
- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
- 53
Varsa illaki belli eder kendini sen zaten kendini çok dinliyorsun. Folik asit içiyorsundur herhalde devam et ona zaten varsa da doktorların yaptığı bir şey yok belli bir zamana kadar yani geç öğrensen de bir şey değişmeyecek çocuk eğer sağlıklıysa hiçbir şey olmaz değilse de belirti veriyor. 4. ayında hamile olduğunu öğrenen var hoplamış zıplamış doktor doğuma gelseydin demiş düşün artıkYa
Evet aslında vucudumda hıc bısey yok sadece dusunce bu bazı yazılar okudum buradan veya googleden cok allak bullagım kan testı yalan cıktı dıyen var yok gecıkmesi 15 gün olmus kan testı negatıfmıs 20 gün olunca cıkmıs felan ondan korktum ama benım öyle yada boyle bekledıgım tarıhlerde kanama oldu sonucta olsa kanamadan sonra cıkar yerlesmeyse eger cıkardı dıye dusunuyorum
Yok ya ben cocuk ıstemıyorum bu yüzden bu dusuncelerım zatenVarsa illaki belli eder kendini sen zaten kendini çok dinliyorsun. Folik asit içiyorsundur herhalde devam et ona zaten varsa da doktorların yaptığı bir şey yok belli bir zamana kadar yani geç öğrensen de bir şey değişmeyecek çocuk eğer sağlıklıysa hiçbir şey olmaz değilse de belirti veriyor. 4. ayında hamile olduğunu öğrenen var hoplamış zıplamış doktor doğuma gelseydin demiş düşün artık
- 4 Ekim 2021
- 75
- 52
- 18
- 29
keşke o haltı yemeseydiniz allah korusun ne olcanız belli değil resmi nikah yok düğün yok nişanlı olabilirsiniz ama nefsinize hakim olun en korktuğum şeylerdir bu tarz durumlar kan testi en net hali çünkü benim normal testte çıkmadı kanda çıktı hamilelikBen ayın 3unde nişanlım ile ilişkiye girdim fakat (kızlık zarım da zedelenme falan olmadı çünkü o tarihten sonra yine ilişki yaşadım bu sefer kan geldi.) prezervatif vardı ama bosalmadan önce geri çıkıp öyle bosaliyor geçen ayın 20sinde adet olmuştum 4 gün erken oldum ama bu ay 18inde olmam lazımdı halen olmadın dün test yaptım 3 gün geçmişti negatif çıktı hamile kalma oranım varmıdir yoksa stres ettiğim için mi olmuyorum birde ben her adet olmadan 7 10 gün öncesinde göğsüm de hassasiyet ağrı olur şu an da var bir hafta önce başladı ama korkuyorum inşallah birseh yoktur çok uzun açıkladım ama lütfen cevap verin simdiden çok teşekkür ederim:))